Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

19 yaşından sonra boy uzar mı? uzarsa taktikler?

16 dan sonra senede 1cm zor
  2. Yozgatlııı

Yaşamak istemiyorum bu durumu nasıl yenerim

22 binden mezunamı bıraktın?
  3. Yozgatlııı

Boyum normal mi? Ağırlık antrenmanı boyu etkiler mi?

Buna benzer bir konuyu toplasan 2 sene önce açmışımdır şimdi spam çoklu konu diye uyarı yiyorum :D
  4. Yozgatlııı

Çok kolay kilo alan çok zor kilo veren aynı zamanda çok kolay kas kazanan omuz ve göğüsleri kalıplı duran bir adamım. Yaşım 16, 6 ay sonra 17 Boy 168 Kilo 77 Anne 165 Baba 168 nadiren yüzme ile uğraşıyorum fitness salonuna gidiyorum bu yüzden boyumun kısa olacağını söylüyorlar ağırlık...
  5. Yozgatlııı

Çok kolay kilo alan çok zor kilo veren aynı zamanda çok kolay kas kazanan omuz ve göğüsleri kalıplı duran bir adamım. Yaşım 16, 6 ay sonra 17 Boy 168 Kilo 77 Anne 165 Baba 168 nadiren yüzme ile uğraşıyorum fitness salonuna gidiyorum bu yüzden boyumun kısa olacağını söylüyorlar ağırlık...
  6. Yozgatlııı

🔴Türkiye’de Covid-19 vakaları artışa geçti 🔴

Okullar tatil olsa
  7. Yozgatlııı

Kalp hastasıyım, şehrimdeki 5 hastanede ilgilenmedi.

Sağolun hocam
  8. Yozgatlııı

Benimde kalp kapakçığım kaçırıyor ve duvarlarda erime var dedi 1748963840 Doğru diyorsun denemek gerek
  9. Yozgatlııı

Teşekkür ederim 1748877590 Hocam genetik uyku esnasında kalbim duruyor bazen babamdada aynı sorun var önüne nasıl geçeriz ne yaparız bilmiyorum
  10. Yozgatlııı

Dediğin şeyler yapılsa böyle bir konu açmazdım, ne tedavi yöntemi nede ilaç verildi. Özele gitmeyi bende biliyorum devlet neden böyle yapıyor diye konu açmışım daha burda bana basmıyor diyorsun. Gitmesini bende biliyorum o gün öyle oldu gitmedim. Sizce bana böyle yapmaları normalmi ben 5 hastane...
  11. Yozgatlııı

Acile gittiğin zaman durumu kalp olarak belirtirsen öncelikli oluyorsun seni başka yere sevk ediyorlar, kalp bu benim rahatsızlığım aniden olan bir şey aylar öncesinden atak vaktini tahmin edip mi randevu almalıyım sizce.
  12. Yozgatlııı

şimdi çıkıp aldıkları para kuruşuna kadar haram diyeceğim, olmayacak. 1748809356 Kardeşim teşekkür ederim iyi dileklerin için, bütün doktorlar varda neden kardiyoloji doktoru yok haftasonları? sen belki benden büyüksündür baban deden amcan abin allah korusun kalp rahatsızlığı olsa aniden? hangi...
  13. Yozgatlııı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bu yazıyı okuyan herkese teşekkür ediyor ve yorum yapmasını istiyorum. 16 yaşında kalp yetersizliği teşisi ile yaklaşık 6 ay önce 12 gün hastanede yattım, yatmadan önce klasik ekg röntgen kan işlemlerini 5 farklı hastanede yaptım, o gün saat gece 11 de gittiğim...
  14. Yozgatlııı

13 yaşındayım boyum 1.81 daha ne kadar uzarım?

17 yaşındayım boyum 1.70 gayet iyisin anormal bir durum yok, aslında var bu kadar uzun olman anormal.
  15. Yozgatlııı

Paranoyak oldum

dayın kardeşin abin baban arkadaşın birisi ile otur derdini anlat güzelce konuş moralini yerine oturt baktın olmuyor psikiyatriye görün en iyisini onlar söylerler.
  16. Yozgatlııı

Akciğerlerin eski haline dönmesi mümkün müdür?

16 yaşıma kadar alt düzeyde astım vardı bende, aylar önce hastaneye yattım 2 hafta boyunca çekmediğim eziyet kalmadı düşük düzeyde kalp yetersizliği dediler. Üstelik sigara vozol gibi şeylerim yoktu sadece fazla enerji içeceği içiyordum. artık bıraktım elimide pek sürmüyorum sende bırak reis bak...
  17. Yozgatlııı

R harfi peltekligi nasil duzelir

Konuyla alakasız konu sahibinden ve sizden özür dileyerek soruyorum, profil fotoğrafınız çok tanıdık geliyor bir çizgi film karakteri falan mı acaba?
  18. Yozgatlııı

Mastürbasyon Yapamıyorum

adam 5 yıldır böyle diyor rahat 17 18 i var heralde yaşını söylesede çözüm bulsak haci 1738137209 kral utanacak bir şey yokki babana anlat durumu annene deme doktora görün, belki ilerde sorun olcak
  19. Yozgatlııı

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Dengeliyorsun :D eğer çöktüğü zaman öne doğru deri gidiyorsa az daha öne koy nötr yapsın arkaya itsin eğer arkaya doğru kafa büyüdüyse dahada arkaya al öne çeksin
  20. Yozgatlııı

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Kulaklığın üst tarafı her zaman kafanda aynı yerde durmasın az öne veya arkaya çek bazen kullanmadığın zaman kafanda unutma
Geri