19 yaşından sonra boy uzar mı? uzarsa taktikler?

raw1

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar ergenliğe geç girdiğimi düşünüyorum çünkü sakallarım düzgün çıkmadı sadece var kıl ama gür değil bıyık çene altı keza aynı şekilde. Boyum1.68 1.69 öyle bişeydi ağustosta 19 oldum spora gidiyorum olabildiğince temiz beslenmeye başladım en azından paketli yemiyom çayı şekersiz içiyom sebze protein ballı süt yoğurt tarzı gidiyorum. Neler yaparım ve gerçekten uzamasını sağlayabilir miyim? kafaya takmaya başladım. Noktalama hatalarını umursamayın.

21 yaşındayım, yanlış ölçmediysem 1 cm uzamışım:) belli olmaz yani

Uzamaz uzarsada çok az artık baya tamamlanmışsın yanide hocam çok gereksiz boş üstelik değiştiremiyceniz şeyleri kafaya takmayın boşa yemeyin beyninizi rahat olunki boyunda kötü değil hiç ne insanlar var adam 1.10 cüce ama çok mutlu yani ve bu en basiti ne engelli doğan insanlar var haline fazlasıyla şükret devedede boy var nedir yani

21 yasına kadar normal etkenlerde boyunun uzaması lazım ama az uzayacak 3 4 cm belkı endokronoljı doktoruna gıdın kafanıza sorun takılmasın

21 yasına kadar normal etkenlerde boyunun uzaması lazım ama az uzayacak 3 4 cm belkı endokronoljı doktoruna gıdın kafanıza sorun takılmasın
19 yaşından sonra nüfusun %95 inden fazlası için 3-4 cm uzama neredeyse imkansız gerçekçi olmak gerekirse günümüzde çoğu kişi 14-15 li yaşlardan sonra 2-3cm kadar uzayıp duruyor günümüzde erken gelişim çok yaygın

belli olmaz uzayabilir uzamayadabilir

19 yaşından sonra nüfusun %95 inden fazlası için 3-4 cm uzama neredeyse imkansız gerçekçi olmak gerekirse günümüzde çoğu kişi 14-15 li yaşlardan sonra 2-3cm kadar uzayıp duruyor günümüzde erken gelişim çok yaygın
belkı dedım zaten genel olarak ortalama 3 4 mumkun ama zor onun dısında 14 15 ten sonra 2 3cm alakasız hocam 19 a kadar fazlasıyla uzama oluyo genetık cart curt bırsuru sey onemlı

Çok düşük bir ihtimal. Ama ihtimal dahilinde.

ortalama bir erkek 18-21 yaşına kadar uzayabilir çok nadir olsada 24'e de çıkabiliyor
eğer boyun uzayıp uzamayacağınıda öğrenmek istersen hastaneye gidip röntgen çektir doktor epifiz plağına bakar kapanıp kapanmadığını
Bu arada ortalama boydasın dert etme

16 dan sonra senede 1cm zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri