Neler Yeni

R harfi peltekligi nasil duzelir

russwest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hakan tas
Merhabalar 16 yaşındayım r harfini küçüklüğümden beri söyleyemiyorum dilim donmuyor onun yanı sıra boyumdan baya uzun kötü duruyor konuşurken bende bayağı bi ozguven kaybı yarattı bunu düzeltmek için ne yapabilirim özel kurslar doktor tedavisi vs varmi

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Buğra Aykaç
21 yaşımda olmama rağmen ben de bazı harfleri söyleyemiyorum ve insanlar beni pek anlamıyor umarım ikimiz de sorunumuza çözüm buluruz.

russwest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
hakan tas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
21 yaşımda olmama rağmen ben de bazı harfleri söyleyemiyorum ve insanlar beni pek anlamıyor umarım ikimiz de sorunumuza çözüm buluruz.
Çok moralimi bozuyor baya ozguven kaybı yaşatıyor çoğu ortamda

Zzabuza

80+ Bronze
Çok moralimi bozuyor baya ozguven kaybı yaşatıyor çoğu ortamda
Öz güven anlık bir şey değil. R harfini telefuz edemediğin için konuşmaya çekiniyorsan özgüvensizsindir.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Konuyla alakasız konu sahibinden ve sizden özür dileyerek soruyorum, profil fotoğrafınız çok tanıdık geliyor bir çizgi film karakteri falan mı acaba?

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende çocukken söyleyemiyordum ama sonra kendi kendine düzeldi bir gün bir baktım r leri söyleyebiliyorum 21 yaşına kadar sürmedi tabi

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
EREN
takip çok büyük sıkıntı hele kızlarla konuşurken bazen konuşasın oluyo ama konuşamıyosun bence üstüne gitsek çözeriz ama çok üşengecimm

Top Bottom