Arama sonuçları: *

1. aikeytia

6 Aylık Spor Salonu Üyeliği 8000TL iyi mi?

ben aylık 140 tl ödüyorum
  2. aikeytia

Boyum çok kısa uzarmıyım ?

bence 1.68 olursun
  3. aikeytia

Devlet hastanesinde ucretsiz bir sekilde muayene olma

ben gitmiştim bana sgk binasına gitmem gerektiği söylendi gittim ve adam 30 saniye bilgisayardan bir yere tıkladı ve oldu başka hiç bir şey gerekmedi yani sadece sgk binasına gidip söylemen lazım dakikalar içinde oluyor 1725964827 sgk ödenmemiş olabilir sgk hangi kişiden çekiyorsan
  4. aikeytia

18 im boy 170 uzar mıyım?

bende böyleyim yaş 18 boy 169 plaklarım kapanmış sanırım büyüyünce boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum
  5. aikeytia

2 ayda vücudum ne kadar gelişir ?

bence bu işin yüzde 80 kısmı beslenme eğer iyi bir şekilde temiz beslenirsen yapamayacağın şey yok
  6. aikeytia

Yağ oranımı nasıl azaltabilirim?

Aynen öyle eğer ağırlık egzersizi de yaparsan mükemmel olur kas kütlen artmış olur kas kütlen ne kadar artsa o kadar iyi kilona bence çok takma yağ oranını düşürmeye bak derim
  7. aikeytia

Yağ oranımı nasıl azaltabilirim?

kilonun 1.5 ile çarpıp çıkan gram kadar protein alıp yeterli miktarda sağlıklı yağ alıp minimal oranda karbonhidrata alıp birde üstüne ağırlık antrenmanı yaparsan hem yağ yakıp hem de kas kütleni arttırırsın 1 yıl içinde eğer düzenli ve disiplinli olarak yaparsan çita gibi olursun
  8. aikeytia

Beslenme programı alabileceğim bi sporcu ?

bence kendin oluşturabilirsin eğer kiloluysan günde min 50 gram protein tüketmen lazım eğer zayıfsan proteinin yanında bol bol kalori de almalısın en azından ben böyle biliyorum
  9. aikeytia

İnce ses kalınlaşır mı?

bence ince ses cok daha güzel benim kalın nasıl inceltirim
Top Bottom