kız mısın?Merhaba 14 yaşındayım 1.50 boyundayım uzarmıyım ? Anne boyu 153 baba boyu 171
Bunu burda sorman çok saçma kimse net uzarsın kesin yüzde yüz diyemez. Ama yaşına göre uzama ihtimalin var.Merhaba 14 yaşındayım 1.50 boyundayım uzarmıyım ? Anne boyu 153 baba boyu 171
gece karbonhidrat yersen uzamazsın,spor yaparsan boyun uçar,bol bol maymun gibi asıl vs bunları kim diyosa o ortamı direkt terk et.Hiçkimse kesin bir şey söyleyemez.Sanayide tek yemeği tost olan çocuklar biliyorum 160 dan 185 lere uçtular.10 yıldır basket oynayan arkadaş vardı uzayamadı boyu hala aynı.Şuan yaşın küçük olduğundan veyada çevrendekiler tarafından boy olayı çok büyütüldüğünden sende stres yapıyosun uzarmıyım uzamazmıyım.Dostum hayatında değiştirebileceğin şeylere odaklan.Merhaba 14 yaşındayım 1.50 boyundayım uzarmıyım ? Anne boyu 153 baba boyu 171
tamamen genetik ama muhtemelen 170 civarı olursunMerhaba 14 yaşındayım 1.50 boyundayım uzarmıyım ? Anne boyu 153 baba boyu 171
1.70 cıvarı olursun yınede doktora danısmak daha faydalı egzantrık bır boy artısıda olabılır olmayadabılırMerhaba 14 yaşındayım 1.50 boyundayım uzarmıyım ? Anne boyu 153 baba boyu 171
Ya olum Allah mısın ya bağırtmauzar 170
tövbe haşa bana bidaha böyle ithamlar yapmayınız başımı belaya sokmayınYa olum Allah mısın ya bağırtma