Neler Yeni

Yaşım 17 Boyum 173 Uzarmıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
La niye yaram olsun mal bebe. Bizzat ben kendim uzadım 21 yaşındayım geçen sene boyum 1.76 idi şimdi 1.79 um. Ondan öncede senede hep 2 santim kadar uzadım.
Ayrıca kuzenlerimde de var bu şekil uzayanlar.
Mal bebenin en alası sensin boş konuşma, hem en garibi acaba bu sözleri karşımda olsan söyleyebilir misin,
Neyse yine dediğim gibi sen istisnai örneklerle devam et hatta sizin sülale direk istisnalar sülalesi herkes 17 den sonra uzuyor ben nedense hiç böyle bir durumla ne karşılaştım nede duydum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Yaşım 17 Boyum 173 Uzarmıyım?
Küçüklüğümde Baya Spor Yapıyordum Şu 2-3 Yıldır Nerdeyse Full Pc Başındayım Son 1 Haftadır Boy Uzatma Egzersizleri Yapıyorum Babam 178 Acaba Diyorum hala Babamın boyuna yaklaşa bilirmiyim?
Kanka biz Allah değiliz nasıl bilelim boyun uzar mı

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Arif
Uygunsuz davranış
Mal bebenin en alası sensin boş konuşma, hem en garibi acaba bu sözleri karşımda olsan söyleyebilir misin,
Neyse yine dediğim gibi sen istisnai örneklerle devam et hatta sizin sülale direk istisnalar sülalesi herkes 17 den sonra uzuyor ben nedense hiç böyle bir durumla ne karşılaştım nede duydum
Olum Allahmısın lan sen. Çocuğun genetiğine göre uzayadabilir uzayamayadabilir. Ayrıca sen kimsinde karşında söyeleyemeyecem bu sözleri eşek herif.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Olum Allahmısın lan sen. Çocuğun genetiğine göre uzayadabilir uzayamayadabilir. Ayrıca sen kimsinde karşında söyeleyemeyecem bu sözleri eşek herif.
Ulan ben sana hakaret etmiyorum sen telefon klavyesinden yazıp duruyorsun allah aşkına istanbuldaysan gel yüzüme söyle ben istediğin yere gelirim

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Ömer
Uygunsuz davranış
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom