Arama sonuçları: *

1. A

14yaş erkek saç yüz bakımı önerisi

bütün kadınlar benim olmuş olacak 1680467161 hocam ben var bendede et seklınde buyuk hani ise yararmı bu ürünleri almayı dusunuyom memnun musn
  2. A

link ve ne işe yarar askım
  3. A

sonra niye yalnızım kızlar niye bakmıyo tabii efendim.. 1680466591 kıl almayan erkek bu
  4. A

yves rocher var bide la roche posay kullanıyorum 1680466499 pahalı evet ama mecbur benımde sivilce vardı la roche posay effaclar jel var yağlı cilt svlce için iyi geldi bana
  5. A

saç bitkisel sampuanlar kullan ben hiç market şampuanı vs kullanmadım yüz temizleme sıralamasına bak cildine göre de o ürünlerden almalısın bitkisel olursa daha iyi olur tabi benim öyle hepsi
  6. A

su havlu
  7. A

17 Yaş sakal için jilet vurmalı mıyım

vur jilet tüy cıkartıroymuş ta kalınlaştırıyormuş ta bilmem ne hiç alakası yok al kardeşim makina asıl yapar bunu
  8. A

göz kuruluk-kızarıklık-et-çapak

çabak var iste kuruluk kızarıklık onlar düzelir umarım da et parcası kenarda içte ameliyat sanırm
  9. A

göz kuruluk-kızarıklık-et-çapak

yıllardır göz kenarlarım kuru ve çapak oluyor cok gün içinde içi de kızarıklık var ve gözümün ikisinde de kenarlarda et var bunun tedavileri varmı
  10. A

Diş teli takanlar bakabilir mi

teşekkürler
  11. A

hayır normal majezik 0.25 ağız gargarası 1679348409 umarım :/
  12. A

arkadaslar hasta oldum bogazım agrıyo doktor bu ilacı verdi diş telim var bunun için asit var sanırım günde 4 defa kullanmam önerildi diş telim var demeyi unuttum problem olur mu ? 1679326897 ilacın adı majezik agız gargarası
  13. A

Kafayı Yıkamadan Yağlanmayı Gideren Ürün

cevap versene?
  14. A

linke girmiyor virüs mi yolladın ya
  15. A

Diş teline Mum bakar mısınız

bende herşeyi yiyorum kopararak falan dikkat ediyorum pipetle kola vs ama agrısı kotu. mumla idare ediyorum ya uğraşıcaz artık zahmetli ama napalım simdi koydum batma yok rahat agrı var ama düzelmede var
  16. A

özel 16 bin 1678824158 aynen :/ napalım çekicez artık
  17. A

arkadaşlar diş tellerim değişti 3.ayım alt sağ tel acıtmıyor ama soldaki acıtıyor sağdakini düzeltmiş doktor acıtmaması için sol kalmış unutmuş sanırım uzak oldugu için gidemiyorum diş mumu aldım fakat yemek yediğimde yuttum galiba onu yemeden önce hep cıkarıcaz mı biz bunu ya acıtıyor cok ve...
  18. A

adı ne bir sürü var
  19. A

teşekkürler
  20. A

paraben ve sülfat yokmuş sordm
Top Bottom