Açıklarmısın birazsu havlu
Doktora gözüküp medikal ürün almak en iyisi, yoksa piyasada göreceğim milyar tane sabun falan var. Dene dene bulursun belki iyi olanıKonu belli tavsiyeleriniz nelerdir saçlarım aşağıya yatınca gözüme kadar geliyor yani uzun sayılır yüzümde az da olsa sivilce leke var napabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
Çok pahalı ya onlar önerdiğin marka varmisaç bitkisel sampuanlar kullan ben hiç market şampuanı vs kullanmadım yüz temizleme sıralamasına bak cildine göre de o ürünlerden almalısın bitkisel olursa daha iyi olur tabi benim öyle hepsi
yves rocher var bide la roche posay kullanıyorumÇok pahalı ya onlar önerdiğin marka varmi
pahalı evet ama mecbur benımde sivilce vardı la roche posay effaclar jel var yağlı cilt svlce için iyi geldi banayves rocher var bide la roche posay kullanıyorum
gerek yok hocam abidik kubidik şeylere bırakın kendi halinde doğal bi şekilde kalsınKonu belli tavsiyeleriniz nelerdir saçlarım aşağıya yatınca gözüme kadar geliyor yani uzun sayılır yüzümde az da olsa sivilce leke var napabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
sonra niye yalnızım kızlar niye bakmıyo tabii efendim..gerek yok hocam abidik kubidik şeylere bırakın kendi halinde doğal bi şekilde kalsın
kıl almayan erkek busonra niye yalnızım kızlar niye bakmıyo tabii efendim..