Erkek saç bakımı önerisi

Reaksiyon skoru
152
Öncellikle herkese iyi günler dilerim. Dostlar saç bakımı için bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var saçlarım az da olsa kabarık ve dışarıda hep kötü bir görünüm veriyor saçları çok sert tutmayacak şekilde şekil verebilmeme yardımcı olacak bir ürüne ihtiyacım var tavsiyeleriniz bekliyorum ( Morfose köpük kullandım pek faydası olmadı.)

Taft Kaşmir saç spreyi.

Öncellikle herkese iyi günler dilerim. Dostlar saç bakımı için bilgili arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var saçlarım az da olsa kabarık ve dışarıda hep kötü bir görünüm veriyor saçları çok sert tutmayacak şekilde şekil verebilmeme yardımcı olacak bir ürüne ihtiyacım var tavsiyeleriniz bekliyorum ( Morfose köpük kullandım pek faydası olmadı.)
Toz wax

Eczaneden Bioxin Şampuan alabilirsiniz ben çok beğeniyorum
Ama spor salonunda ne olduğunu bilmediğim sabunlada saçımı yıkıyorum bilemedim o yüzden :blobdance:
Şaka bir yana deneyebilirsiniz Bioxin medikal şampuanları

Hocam banada bir şeyler tavsiye edin hić bir bilgim yok.
Saçım ninelerimizin kullandığı ot süpürge gibi sert ve karışık😅

Geri