Arama sonuçları: *

• Users: arda55
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. arda55

Forum [Kolik] Hastalığına Sahip misiniz?

Kestim geldim 🗡️
  2. arda55

Forum [Kolik] Hastalığına Sahip misiniz?

Mükemmel taktik lan sağol
  3. arda55

Baktığım şeyin rengi değişiyor

Oha harbi mantıklı
  4. arda55

Süte kağıt doğrayıp tarçın atıp yiyen birinin ne kada zeki olmasını beklersin (Troll)
  5. arda55

Yok ama dalını da yedim tadı güzeldi (kabuğunu yedim dalın) 1631978694 Efendim kanka (Troll)
  6. arda55

Mesela dünde canım sıkılınca ağacın kabuğunu ağzımla soymuştum ama şuan şehre geçtik (Troll)
  7. arda55

Güneş 1631978345 Canım çok sıkıldı bide katıksız mlaım 1631978361 Düzeldi 1631978363 Düzeldi
  8. arda55

Güneşle göź kırpmama yarışı yaptım şimdi baktığım şeyin rengi değişiyo düzelir mi 1631977436 Mesela bildirim simgesine bakınca turuncu oluyo (Troll)
  9. arda55

Evcil hayvanım uyurken derin derin hızlı hızlı nefes almaya başlıyor titriyor

Öyle düşününce daha mantıklı geldi ben köpekleri emiceme bırakıp gidiyim
  10. arda55

Yada neyse ben emiceme bırakim köpekleri öyle götürim (9 köpeğim 4 kedi 3 ördeğim var ama kedicikleri ördeklerin yanına koyan komşu çocuğu dayesinde o ördekler artık yok)
  11. arda55

Hocam tek kalırlar mı ki?
  12. arda55

Tamam o zamqn arabanın arka koltukarını sökrlim köpekleri oraya koyalım herhalde öyle giderler yolda zaten çok sardınyılı olmaz
  13. arda55

Ama uyanıkken sürekli herşeyden korkuyor yanıma grlirken iiğ iiğ yapa yapa sürünüyor (hani şu ağlama mı denir ne denir iiğ iğ yaparlarya)(bu mesajı boşverin kafamkarışmış komşu o gün fındıklarını yediği için köpeğin popişine terlikle vurmuştu)
  14. arda55

Her yaz köyde oluyorum arabaya bindirip götürsem diğer köpekleri yalnız mı bırakıcam 9 köpek var 1630488788 1 hafta
  15. arda55

Veterinerin falan yapabileceği bir şey var mıdır?
  16. arda55

Hocam kardeşine domuzların saldırmasını görmüştü kardeşi ağır yaralıydı ondan olabilir mi 1630488543 Uyanıkken yok
  17. arda55

Tamam şuan 9 köpke mutlu mutlu koşuyolar oyunları bitip uyuyunca videosunu çekmeyi denerim
  18. arda55

Hocam ben en son 2 sene falan önce rüya veya kabus gördüydüm :D
Top Bottom