olay daha yeni oldu ise düzelebilir ama uyumazkende bu tip sıkıntılar varsa veterinere götürünDüzelir mi peki
tüm köpeklerimi götüreceksinizz hocam ?Tamam o zamqn arabanın arka koltukarını sökrlim köpekleri oraya koyalım herhalde öyle giderler yolda zaten çok sardınyılı olmaz
neden kalmasınlar ? kaç tane köpeğiniz varHocam tek kalırlar mı ki?
Yada neyse ben emiceme bırakim köpekleri öyle götürim (9 köpeğim 4 kedi 3 ördeğim var ama kedicikleri ördeklerin yanına koyan komşu çocuğu dayesinde o ördekler artık yok)neden kalmasınlar ? kaç tane köpeğiniz var
hocam sanki 9 köpeği bir arabaya atmak evde bırakmaktan daha sakat gibi ama siz bilirsinizYada neyse ben emiceme bırakim köpekleri öyle götürim (9 köpeğim 4 kedi 3 ördeğim var ama kedicikleri ördeklerin yanına koyan komşu çocuğu dayesinde o ördekler artık yok)
Solunum yolu sıkıntısı çekiyordur belki. Videoya çekip veterinere gösterin. Ama arkadaşın dediği gibi rüyada olabilir.Evcil köpeğim uyurken hızlı hızlı derin derin nefes almaya başlıyor titriyor falan normal midir konuyu nereye açacağımı bulamadım yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.