Neler Yeni

Evcil hayvanım uyurken derin derin hızlı hızlı nefes almaya başlıyor titriyor

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
ama her gün üst üste kabus görmesi psikolojik bir sıkıntı olabilir
Hocam kardeşine domuzların saldırmasını görmüştü kardeşi ağır yaralıydı ondan olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dediğin olayı uyku esnasında süreklimi olıyor yoksa 5 - 10 sn gibi kısamı sürüyor öyleyse rüya görüyordur köpekler çok rüya görür uyanıkken böyle bir sorun varmı..
Uyanıkken yok

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan

Logithx

80+ Bronze
Hocam kardeşine domuzların saldırmasını görmüştü kardeşi ağır yaralıydı ondan olabilir mi

Uyanıkken yok
Sen yinede veterinere danış götür demiyorum arayıp sorabilirsin ayrıca aşı felan yaptırmıyormusun..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
Veterinerin falan yapabileceği bir şey var mıdır?
zor ama uyanıkken bir sıkıntı yoksa kafanıza takmayın köpkeler bunları atlatabiliyor olaydan ortalama ne kadar süre geçti

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Sen yinede veterinere danış götür demiyorum arayıp sorabilirsin ayrıca aşı felan yaptırmıyormusun..
Her yaz köyde oluyorum arabaya bindirip götürsem diğer köpekleri yalnız mı bırakıcam 9 köpek var

zor ama uyanıkken bir sıkıntı yoksa kafanıza takmayın köpkeler bunları atlatabiliyor olaydan ortalama ne kadar süre geçti
1 hafta

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
Her yaz köyde oluyorum arabaya bindirip götürsem diğer köpekleri yalnız mı bırakıcam 9 köpek var

1 hafta
bu uykudaki sorun ne zamandır var

Logithx

80+ Bronze

1 hafta
O zaman bakmayacaksın yarın hastalandı birisi diyelim bu kadar köpek var nasıl götürüyüm mü diyeceksin benim köyde de köpeklerim var veteriner düzenli olarak gelir hepsini muayene eder aşısı varsa yapar gider..

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
bu uykudaki sorun ne zamandır var
Ama uyanıkken sürekli herşeyden korkuyor yanıma grlirken iiğ iiğ yapa yapa sürünüyor (hani şu ağlama mı denir ne denir iiğ iğ yaparlarya)(bu mesajı boşverin kafamkarışmış komşu o gün fındıklarını yediği için köpeğin popişine terlikle vurmuştu)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
Ama uyanıkken sürekli herşeyden korkuyor yanıma grlirken iiğ iiğ yapa yapa sürünüyor (hani şu ağlama mı denir ne denir iiğ iğ yaparlarya)
veterinere götürün hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,841
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom