Arama sonuçları: *

• Users: cr4ck
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cr4ck

Kulak Iltihabi Hakkinda Soru

Duyma kaybında var mı? Birkaç ay önce aynı durumu yaşadım. Doktora gitmiştim duş vs. alırken kulağına su kaçırmamaya dikkat etmemi söylemişti. İlaç olarak kulak spreyi vermişti (yurt dışında pahalı olabilir). Evde bir çözüm üretebilir misin bilmiyorum ama kulağına su kaçırmamaya dikkat et derim.
  2. cr4ck

Diş braketim sallanıyor

Randevu alınan yeri arayıp durumu izah edersen yardımcı olurlar büyük ihtimalle.
  3. cr4ck

Diş braketim sallanıyor

Ücret almaması gerekiyor, dişçiye gidip düzelttirebilirsin.
  4. cr4ck

İntihar hissim hakkında

Neden?
  5. cr4ck

Görüştüğüm iki doktor da protein tozunun zararlı olduğunu söyledi

Bir tanıdığım, arkadaşının protein tozu kullanmasından dolayı kalple alakalı problem yaşadığını söylemişti.
  6. cr4ck

Miyop gözlüğümü her zaman takmalı mıyım?

Arkadaşım kardeşinde miyopluk vardı hiç gözlük kullanmayınca ilginçtir ki düzeldi. Doktorlar genelde ders aralarında ya da televizyon izlerken falan tak diyorlar. Beni de zamanında uyardı fakat ben çok taktım o zaman 0.75 olan gözüm şu an 2.50'larda geziyor. Doktoruna danışmak en mantıklısı ama...
  7. cr4ck

Çinde Yeni Virüs Çıktı

Dünyanın sonunda doğmuşuz.
  8. cr4ck

köpeğimize araba çarptı kaçtı

Başınız sağolsun.
  9. cr4ck

Diş teli lastiği uyurken takıyormuyum çıkarıyormuyum?

Takıyor olman lazım. Tabii bazıları gün içinde de kullanıyor, onu doktorundan öğrensen daha iyi.
  10. cr4ck

Diş Tellerim çok acıtıyor

Bende de var, 2 senedir kullanıyorum. 4-5 gün max, 1 haftaya rahatlarsın. Her zaman öyle ağrımayacak merak etme. Belli bir süre sonra orda telin olduğunu bile unutuyorsun. Mümkün olduğunca yumuşak şeyler yemeyi dene.
  11. cr4ck

Okullar sizce kapanır mı ?

O kadar blok ders yapmayın diye uyarı geçmişlerdi. Şaka gibi cidden.
  12. cr4ck

Okullar sizce kapanır mı ?

O kadar zaman ders nasıl işleniyor ya, blok ders mi yoksa?
  13. cr4ck

Köpekler ile ilgili yardım edin

Mümkün olduğunca korktuğunu gösterme ve asla koşma. Ayrıca sevmek istersen elini asla yukardan başına doğru uzatma.
  14. cr4ck

Sigara İçmemek İçin Ne Yapmalıyım?

sigara yerine çekirdek yemeyi dene bir tanıdığım öyle öyle bırakmıştı.
  15. cr4ck

Sizce psikoloğa görünmeli miyim?

Çok benziyoruz... YKS sınavına hazırlanıyorum, sınava 2 aydan az süre kaldı. Motivasyonum o kadar düşük ki odaklanamıyorum bile.
  16. cr4ck

3 gündürBaşım çok ağrıyor

Tesadüfe bak bende de 3 gündür başımın sol üst tepesine sanki bıçak saplanıyormuş gibi ağrı giriyordu bugün bir tık geçti.
  17. cr4ck

Kulağımdan su geliyor?

kulak çöpü çok zararlı kullanma onun yerine küçük parmağına peçete geçirip öyle temizle
  18. cr4ck

Bazenleri gece uyanıyorum.

aynı sorun bende de var
  19. cr4ck

Cerrahi Maske Önerisi

herkes farklı bir cevap vermiş :D
  20. cr4ck

Diş teli takıldıktan sonra rap yapabilir miyim ?

2 yıldır kullanıyorum. Konuşmana bir etki edeceğini sanmıyorum, bir süre sonra unutuyorsun zaten.
Top Bottom