Neler Yeni

Diş braketim sallanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar sert bişey yemedim ama sag tarafda en arka dişimin üstündeki braket yukarı aşağı sallanıyor ne yapicam şimdi yardımcı olurmusunuz 2. Seans ta tel değiştirdik işte ondan sonra derime batıyordu bugün de yukarı aşağı braket sallanıyor ücretlimi olucak nasıl olucak simdi ne yapicaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Umutcan K.
sallanıyorsa söküp yapıştırırlar büyük ihtimalle benim tel taktığım zaman 2 tane braket ücretsiz değişiyordu

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Ücret almaması gerekiyor, dişçiye gidip düzelttirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Randevu alınan yeri arayıp durumu izah edersen yardımcı olurlar büyük ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
noyanz12
Dişçine git düzeltme yaparlar, kaç tanesi kırıldı ki 1-2 tanesi ise telin ağzından çıkmaz yemeğini devam et sert yeme yarında dişçine git.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Dişçine git düzeltme yaparlar, kaç tanesi kırıldı ki 1-2 tanesi ise telin ağzından çıkmaz yemeğini devam et sert yeme yarında dişçine git.
1 tanesi en arkada yarın gidememki yarın hastaneyi ariyacagim ondan sonra hastane bir sonraki güne verir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücret almaması gerekiyor, dişçiye gidip düzelttirebilirsin.
3 hakkında var dedi ama hakkım gidermi acaba tel taktirdim yeni 2. Seansta sıkıldımı ne işte tam bilmiyorum ondan sonra arka derime bişey batıyordu sonra bugün de çıktı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim hep kırılıyor :D hep dediğme bakma daha ilk ayım oldu ama 2-3 tane kırıldı. Şimdi ise yine 3-4 tane kırıldı. Bir şey olmuyor takar yani. Ama nasıl kırılıyor anlamıyorum. Çok sert bir şey de yemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
benim hep kırılıyor :D hep dediğme bakma daha ilk ayım oldu ama 2-3 tane kırıldı. Şimdi ise yine 3-4 tane kırıldı. Bir şey olmuyor takar yani. Ama nasıl kırılıyor anlamıyorum. Çok sert bir şey de yemiyorum.
Bana 3 hak var demişti 1 hakkım gitcek glaliba seninki özel

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Hocam şimdi benimki en arkadaki Kirdi saga sola hareket ediyor saga gece ben uyurken giderse o telden cikar boğazıma kaçar ne yapayım çıkarsam hakkım flan gidebilir ne yapmam lazım sizce

Top Bottom