Neler Yeni

Diş braketim sallanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
hocam büyük ihtimalle yaparlar biey olamaz ben braketler takılıp tel daha takılmadan mola vermiştik o ara tost yerken bi tane de braket yedim yenisini aktılar bi sıkıntı olmadı

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam şimdi benimki en arkadaki Kirdi saga sola hareket ediyor saga gece ben uyurken giderse o telden cikar boğazıma kaçar ne yapayım çıkarsam hakkım flan gidebilir ne yapmam lazım sizce
Benimkide arkalardan kırılıyor. Bende de kırıldığında seninki gibi sallanıyordu. İleri geri gidiyordu. Elimle telin sonuna kadar çektim çıkardım. Ama bende ilk önce en arkadaki telin bittiği braket kırılmıştı. Ondan sonra ondan bi sonra ki kırılınca çıkardım. Yani sende iki braketin arasında ise o çıkmaz çünkü çıkacağı yer yok sadece rahatsız eder. Elleme çok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Benimkide arkalardan kırılıyor. Bende de kırıldığında seninki gibi sallanıyordu. İleri geri gidiyordu. Elimle telin sonuna kadar çektim çıkardım. Ama bende ilk önce en arkadaki telin bittiği braket kırılmıştı. Ondan sonra ondan bi sonra ki kırılınca çıkardım. Yani sende iki braketin arasında ise o çıkmaz çünkü çıkacağı yer yok sadece rahatsız eder. Elleme çok.
Benimkide hoca işte en sonda çıksa cikacak ikisinin arasında olsa sıkıntı yok çıkarsam hakkım gidebilir geri takılırmi acaba çıkarsam doktora gitmeden takarım geri

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benimkide hoca işte en sonda çıksa cikacak ikisinin arasında olsa sıkıntı yok çıkarsam hakkım gidebilir geri takılırmi acaba çıkarsam doktora gitmeden takarım geri
Valla şimdi seninki devlet olunca bi şey diyemeyeceğim ama hafif sallanıyorsa bir şey olmaz gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Paşadöner
Valla şimdi seninki devlet olunca bi şey diyemeyeceğim ama hafif sallanıyorsa bir şey olmaz gibi.
Hocam baya yukarı aşağı sallanıyor sag sola onda bir sıkıntı tok dayanırım ama gece uyurken cikarsa boğazıma kaçar ondan dolayı korkuyorum

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam baya yukarı aşağı sallanıyor sag sola onda bir sıkıntı tok dayanırım ama gece uyurken cikarsa boğazıma kaçar ondan dolayı korkuyorum
Sağ sola sallanmıyorsa çıkmaz büyük ihtimalle. Ama boğaza kaçarsa ne olur bilmiyorum tehlikeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,684
Üyeler
166,256
Son üye
Yasir_dmr60
Top Bottom