Neler Yeni

Cerrahi Maske Önerisi

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Meltblown katmanı olan bir maskenin hava geçirgenliği fazlaysa oda beni ilgilendirmiyor çakmak testi basit gibi gözüksede gayet mantıklı bir testtir. Evony burada sınıfı başarıyla geçiyor. Misal deli gibi rüzgar eserken içeri rüzgar girişi hissetmiyorum bu benim için önemli bir kriter!
Kanka bu meltblow falan deniyor ya onlar ne oluyor bildiklerini söyleyebilir misin?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Kanka bu meltblow falan deniyor ya onlar ne oluyor bildiklerini söyleyebilir misin?
Kanka demeden devam edelim.
Meltblown ve spunbond kumaş her ikiside %100 polipropilen den elde edilir. Üretim prosesinden ötürü meltblown kumaş filtrasyonu biraz daha yüksektir.
Yeri gelmişken araştırıp öğrendiğim kadarıyla evony maskede her üç katmanda spunbond ve meltlown kumaş tabakalar lamine edilmiş. Yani bahsedildiği gibi her üç katmanda koruyucu.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Kanka demeden devam edelim.
Meltblown ve spunbond kumaş her ikiside %100 polipropilen den elde edilir. Üretim prosesinden ötürü meltblown kumaş filtrasyonu biraz daha yüksektir.
Yeri gelmişken araştırıp öğrendiğim kadarıyla evony maskede her üç katmanda spunbond ve meltlown kumaş tabakalar lamine edilmiş. Yani bahsedildiği gibi her üç katmanda koruyucu.
çok teşekkür ederim kanka sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

öneri için teşekkürler belki daha sonra lazım olur maske aldım

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
herkes farklı bir cevap vermiş :D

Top Bottom