Çözüldü✓ MONİTÖR ÖNERİLERİ 4.500 TL BÜTÇE

Hocam 24g42e mantıklı gibi fiyat olarak
Hocam haklısınız şuan sipariş geçecektim ama İtopyada bitmiş galiba sadece mağazalarda diyor tek yol Trendyolda var 300 TL TROY kampanyası ile 4030 TL gibi bir fiyata düşüyor 15 Kasım son süre kampanyanın. 1 2 gün bekleyeceğim İtopyayı olmadı buradan alacağım piyasada bu baremlerde başka bu kadar tavsiye edilen monitör yok şuan.

İtopyada mevcut şuan AOC'un çoğu sitede olan ürünleri 3 sene garantili diye biliyorum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4000 tl hocam şuan en uygun Itopyada diye biliyorum.
kanka yeniden satışa gelir mi yoksa başka model ya da başka markalara mı bakmak mantıklı olur

Sağlıklı günler başlıkta olduğu gibi monitör arayışım var. Pivot ve Curved olmayan 180 HZ IPS, G-SYNC bulunan bir monitör alacağım şuan için bulduğum 3 öneri var bunlar arasından tercihinizi ve ya başka bir monitör tercihinizi paylaşırsanız sevinirim.

1-https://www.itopya.com/aoc-24g42e-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299

2-https://www.itopya.com/aoc-24g4xe-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26447

3-https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...0-full-hd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00006L45C7
AOC AGON 24G42E bunu al geç bence

Yeniden gelir mi ki stoklara magazada gosteriyor suan
Hepsi buradada var 3 yıl garantili

ya bir sıkıntısı olursa hepsiburada da iade vs nasıl işliyor süreç bilmiyorum itopya daha garamti geliyor o yüzden

ya da aynı modelin 27 inç olanını almayı düşünüyorum o da 1000tl fark oluyor arasında

kanka yeniden satışa gelir mi yoksa başka model ya da başka markalara mı bakmak mantıklı olur
Hocam geçen gece ben baktıktan yarım saat sonra yeniden siparişi aktif oldu sık sık kontrol edin ben sipariş verdim cuma gelecek büyük ihtimal.

ya bir sıkıntısı olursa hepsiburada da iade vs nasıl işliyor süreç bilmiyorum itopya daha garamti geliyor o yüzden

ya da aynı modelin 27 inç olanını almayı düşünüyorum o da 1000tl fark oluyor arasında
İtopyada şuan en uygun fiyatta diğer sitelerden sadece trendyola güveniyorum daha önce bir sorun yaşadığımda yardımcı olup hediye kod tanımlamışlardı mağduriyet için itopyadan da alışveriş yaptım sorun yaşamadım açıkçası

Evet hocam dediğiniz gibi yaptım fazlada bu bütçelerde seçenek yok gibi ama 3 sene garanti verilmeside gayet iyi geldi.

dün sepete ekledim işim var diye alamadıydım hemen bitmiş ya :D
Dediğim gibi biraz şans işi bende yarım saat içinde açılmıştı sepete ekleme butonu stoklar bitse bile yukarıda bahsettiğim farklı bir yöntem var onuda deneyebilirsiniz ama aktif olacak yönünde izlenimim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,649
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri