Çözüldü✓ MONİTÖR ÖNERİLERİ 4.500 TL BÜTÇE

incehesapta 4300 tl ye satılıyor stok gelmezse oradan alabilirim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam dediğiniz gibi yaptım fazlada bu bütçelerde seçenek yok gibi ama 3 sene garanti verilmeside gayet iyi geldi.

Dediğim gibi biraz şans işi bende yarım saat içinde açılmıştı sepete ekleme butonu stoklar bitse bile yukarıda bahsettiğim farklı bir yöntem var onuda deneyebilirsiniz ama aktif olacak yönünde izlenimim.
troy yok ya bende ona kart çıkartmam lazım bir de

incehesapta 4300 tl ye satılıyor stok gelmezse oradan alabilirim olmadı

troy yok ya bende ona kart çıkartmam lazım bir de
Siz yinede gün içinde itopyayı bekleyin derim bu arada 27" düşünmüşsünüz ama piksel yoğunluğu düşeceği için 24" almanızı tavsiye ederim.

Siz yinede gün içinde itopyayı bekleyin derim bu arada 27" düşünmüşsünüz ama piksel yoğunluğu düşeceği için 24" almanızı tavsiye ederim.
bende öncelik olarak 24 düşünüyorum ama gelmezse stokları 27 olanı da kötü durmuyor o da 6000tl mi neydi galiba ya da msı almayı düşünüyorum o da fena değil gibi

bende öncelik olarak 24 düşünüyorum ama gelmezse stokları 27 olanı da kötü durmuyor o da 6000tl mi neydi galiba ya da msı almayı düşünüyorum o da fena değil gibi
Tabi yine sizin kullanım şeklinize göre istediğiniz olanı alın Msi olan hangisi link bırakırsanız yardımcı olmaya çalışırım bide monitörü kullanım şekliniz ne olacak oyun, laptopa bağlama vs.

Tabi yine sizin kullanım şeklinize göre istediğiniz olanı alın Msi olan hangisi link bırakırsanız yardımcı olmaya çalışırım bide monitörü kullanım şekliniz ne olacak oyun, laptopa bağlama vs.
az önce stoklara geldi tekrar verdim siparişi. laptop a bağlayacağım monitörü ya loptop ekranı küçük gelmeye başladı bir de benim laptop ekranı 60 hz ondan dolayı iyi oldu aldığım

az önce stoklara geldi tekrar verdim siparişi. laptop a bağlayacağım monitörü ya loptop ekranı küçük gelmeye başladı bir de benim laptop ekranı 60 hz ondan dolayı iyi oldu aldığım
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

AOC 24G42E 24" olan monitörü aldım şimdiye kadar farklı örnek gösteren ve tavsiyede bulunan kişilere teşekkür ederim sağlıklı günler.

Geri