Arama sonuçları: *

1. dalgakıran06

Aşırı yağlı cilt hk yardım

leke oluşmamasını sağlıyor yaşlanmayı geciktiriyor aslında hiçbir şey sürme güneş kremini sürsen hepsinden daha faydalı
  2. dalgakıran06

yüzün hassas gibi öneri yapacağım. luv it, creamco, maruderm markalarının nemlendirilcierini öneririm ben sürekli kullanıyorum herkes soruyor yüzünde ne var diye. ve en önemlisi her gün güneş kremi sürmelisin yaz kış fark etmeksizin
  3. dalgakıran06

yüzündeki ya oranını azaltıp u oranını artırman için nemlendirici kullanman gerekli bide her gün olmasa bile 2 günde 1 yüzünü yüz temizleme jel ile yıka azalacak sorunun
  4. dalgakıran06

Nemlendirici önerisi

cerave, cosmed yada creamco markalarını öneririm kendimde kullanıyorum alkol paraben falan yok
  5. dalgakıran06

Yanık acısı nasıl geçer

benim sana tavsiyem termal su al sprey formunda buzdolabından biraz beklet sonra vücuduna sık ferahlatır
  6. dalgakıran06

Aromalı termos almalımıyım neden

yok
  7. dalgakıran06

Aromalı termos almalımıyım neden

termos alacaksan stanley almalısın.
  8. dalgakıran06

Doktor Çölyaktan Şüpheleniyor..

aga bende aynısı olabilir diye test yaptırdım bekliyorum. herkes konuşmuş ama pek bilgisi yok arkadaşların. sonuçlar çıksın doktor sana söyler. bende kan testi verdi glutamıne bakacaklar orda çıkmazsa endoskopi dediler. bende direk yiyince kızarıklık oluyor yüzümde. bende 80 günde 10 kilo verdim...
  9. dalgakıran06

burnumda, büyük kırmızı sivilce var pazartesiye kadar nasıl geçer

akne kurutccu banttan başka bi şey öneremem yapacak bi şey
  10. dalgakıran06

burnumda, büyük kırmızı sivilce var pazartesiye kadar nasıl geçer

akne kurutucu bantlar var ama nasıl kullanılır bilmem
  11. dalgakıran06

Kurtulamadığım kepek problemi

öncellikle aynı sorun bende de vardı. çözümü olmayabilir ara ara nüksder bu. 3 numara saçı öneririm. kendine yakışmaz falan sanma herkese yakışır. bi de losyonları satılıyor onlardan alabilirsin bi doktora gidersen sana yazar o.
  12. dalgakıran06

Göz altı kırışıklığı artışını durdurma ve kırşıklık giderme

göz altı serumları var markalı bi tanesini al. ayriyeten göz altına maskeler var ben az önce alduım loreal paris markalı. ancak böyle durdurursun. nemlendirici de öneririm.
  13. dalgakıran06

Ayak burkması nasıl iyileşir

belki dediğim klasik gelir ama haftada 2 kez kemik yada paça çorbası iç. bi de ben arada kolajen takviyesi alıyordum danone bi ara üretiyordu bulursan al. faydasını göreceksin
  14. dalgakıran06

şiddetli kabızlığım var lütfen yardım edin

kayısı ve kefir öneririm ama etkisi için 1 gün lazım. kayısı çayı iç gün içinde rahatlarsın
  15. dalgakıran06

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

medikal şampuanlar var ketoral mesela eczaneden almak gerek. ben kullanıyorum şuan faydasını gördüm
  16. dalgakıran06

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

evde olmaz o işler. spor salonu en iyisi. bu kilolar hep evde oturmaktan ya okul ev insanı bitiriyo
  17. dalgakıran06

18 yaş altı cinsel sağlığa hangi bölüm bakar?

ürolojiye gideceksin. doktor bakacak şeye ona göre hazırlıklı ol. bi de utanma
  18. dalgakıran06

Atasun Optik Güneş Gözlükleri Hakkında

baktığım her şeye verdiğim paraya acımam. gözlük en önemlisi camı kaliteli olmalı pahalı olursa olsun bende güneş gözlüğü alacam tekrardan atasunu düşünüyorum
  19. dalgakıran06

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Allah senden razı olsun
  20. dalgakıran06

Noodle Size Dokunuyor mu?

köri yada diğer soslar fark etmez çok kötü ediyor beni. sade noodle yerim yersem
Top Bottom