yüzün hassas gibi öneri yapacağım. luv it, creamco, maruderm markalarının nemlendirilcierini öneririm ben sürekli kullanıyorum herkes soruyor yüzünde ne var diye. ve en önemlisi her gün güneş kremi sürmelisin yaz kış fark etmeksizin
yüzündeki ya oranını azaltıp u oranını artırman için nemlendirici kullanman gerekli bide her gün olmasa bile 2 günde 1 yüzünü yüz temizleme jel ile yıka azalacak sorunun
aga bende aynısı olabilir diye test yaptırdım bekliyorum. herkes konuşmuş ama pek bilgisi yok arkadaşların. sonuçlar çıksın doktor sana söyler. bende kan testi verdi glutamıne bakacaklar orda çıkmazsa endoskopi dediler. bende direk yiyince kızarıklık oluyor yüzümde. bende 80 günde 10 kilo verdim...
öncellikle aynı sorun bende de vardı. çözümü olmayabilir ara ara nüksder bu. 3 numara saçı öneririm. kendine yakışmaz falan sanma herkese yakışır. bi de losyonları satılıyor onlardan alabilirsin bi doktora gidersen sana yazar o.
göz altı serumları var markalı bi tanesini al. ayriyeten göz altına maskeler var ben az önce alduım loreal paris markalı. ancak böyle durdurursun. nemlendirici de öneririm.
belki dediğim klasik gelir ama haftada 2 kez kemik yada paça çorbası iç. bi de ben arada kolajen takviyesi alıyordum danone bi ara üretiyordu bulursan al. faydasını göreceksin
baktığım her şeye verdiğim paraya acımam. gözlük en önemlisi camı kaliteli olmalı pahalı olursa olsun bende güneş gözlüğü alacam tekrardan atasunu düşünüyorum