Neler Yeni

burnumda, büyük kırmızı sivilce var pazartesiye kadar nasıl geçer

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
beyler acil taktik verin burnum zaten büyük bu sivilceyle extra büyük görünüyor pazartesiye kadar nasıl geçiririm bide kız beni böyle görürse ayrılır ne yapmam lazım

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
akne kurutucu bantlar var ama nasıl kullanılır bilmem

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
beyler acil taktik verin burnum zaten büyük bu sivilceyle extra büyük görünüyor pazartesiye kadar nasıl geçiririm bide kız beni böyle görürse ayrılır ne yapmam lazım
sivilce yüzünden ilişki mi bırakılır aliminyum

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HDogus

80+ Bronze
Kız ayrılırsa hayatın kayar aman dikkat et :ROFLMAO: kendi haline bırak kardeşim o internette gördüğün saçma taktikleri deneme yararını görmezsin.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
ilk izlenimse dediği gibi önemli. bulabilirsen (ben çok eczane gezdim bulamadım) akne bandı alabilirsin. Bulamadıysan ve sivilce diriyse kurutmak için eczaneye danışıp dermokozmetik ürünlerden bazılarını alabilirsin. Fiyatları eczanede normalden çok yüksek olabiliyor. Eğer resmi sitesi olan bir marka önerirlerse ve daha ucuzsa sitelerinden almaya çalış. Trendyol veya HB dahi olsa eticaret sitelerinden alacağın dermokozmetik ürünlerine güvenme.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Kız bu yüzden ayrılacaksa sen ayrıl şimdiden

............d

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
inan bilmiyoıum
ilk izlenimse dediği gibi önemli. bulabilirsen (ben çok eczane gezdim bulamadım) akne bandı alabilirsin. Bulamadıysan ve sivilce diriyse kurutmak için eczaneye danışıp dermokozmetik ürünlerden bazılarını alabilirsin. Fiyatları eczanede normalden çok yüksek olabiliyor. Eğer resmi sitesi olan bir marka önerirlerse ve daha ucuzsa sitelerinden almaya çalış. Trendyol veya HB dahi olsa eticaret sitelerinden alacağın dermokozmetik ürünlerine güvenme.
anladım hocam çok sağolun

soul

80+ Silver
Kız seni öyle görüp ayrılırsa siz sevgili değilsiniz. Sen obje misin ki senin fiziksel özelliklerine göre ilişkisine yön verecek??
Kızın böyle bir karaktere sahip olduğundan eminsen hiç bu ilişki için çaba harcama bence.

Top Bottom