o yüzden oluyor zaten, vücudun yağa ihityacı var. haftada 2 kere şampuan yeterli, diğer günlerde sadece su ile temizle.Hafta da 5 duş alıyorum.
Hocam mecbur duş almam gerekiyor. Hafta da 5 duş almadan önce de oluyor. Haftanın 5 günü spor yapıyorum.o yüzden oluyor zaten, vücudun yağa ihityacı var. haftada 2 kere şampuan yeterli, diğer günlerde sadece su ile temizle.
Duş alma demiyorum, çok fazla ve gereksiz şampuan kullanıyorsun. Duşta saçını yıkarken sadece 2 gün şampuan kullan. Pazartesi-perşembe gibi.Hocam mecbur duş almam gerekiyor.
Kesinlikle bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor. Havalar ısınmaya başladığında deli gibi artıyor.Duş harici egzema ve kepek bir nevi hastalık özellikle şampuana dikkat etmen gerekiyor kötü marka kullanmamak ve özellikle kimyasal yerine bitkisel şampuanlar kullanmak daha önemli havalar yine fark ettirir bir sıcak bir soğuk havaya çıktığın zaman yine bu tür rahatsızlığın artabilir genelde bere kullanmaya özen gösterebilirsi, soğuk havalarda, şampuan olarak şuan için kullanman gereken eczaneden zeptinon şampuan(39 TL) alabilirsin onunda kullanması haftada 2 defa kullanabilirsin kullanımı ise ilk yarım avuç şeklinde şampuanı döküp saçları yıkamak tekrar yine aynı işlemi yapıp 5 veya 10 dakika kafada köpük halde bekletip yıkamak kepek geçene kadar yada azalana kadar sadece bu şampuanı kullan daha sonra bitkisel şampuan alıp kullanmaya devam et umarım faydasını görürsün geçmiş olsun
Her duşta kullanıyorum haklsınız. Peki bu ketoral olsun bitkisel şampuanlar olsun bunları her duşta kullansam sıkıntı olur mu?Duş alma demiyorum, çok fazla ve gereksiz şampuan kullanıyorsun. Duşta saçını yıkarken sadece 2 gün şampuan kullan. Pazartesi-perşembe gibi.
her duşta kullanmana gerek yok dediğim gibi hafiflediği yada azaldığı zaman bitkisel şampuan kullanman lazım bu tür ürünlerde sürekli aynı ketoral vb tarzı şampuanları sürekli sürekli kullanırsan yine kepeğe neden olabiliyor tabi bu uzun süre kullanımda daha çok oluyorClear-Men ilk başlarda çok iyiydi sonra bir anda tekrar kepek-egzama başladı. Öncelikle ketoral satın alayim ama bunu kafaya da uygulamayacak mıyım?
Kesinlikle bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor. Havalar ısınmaya başladığında deli gibi artıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her duşta kullanıyorum haklsınız. Peki bu ketoral olsun bitkisel şampuanlar olsun bunları her duşta kullansam sıkıntı olur mu?