Neler Yeni

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
tamamdır kral bende alayım bugün senin dediginle birebir aynısı oluyor bendede kremi sürüp bekliyonmu sade yoksa belli büsre sonra yüzünü yıkayıp duruluyon mu
Hayır sakın durulama. Fındık tanesinin yarısı kadar al ve o bölgeye sür iyice yedir zaten cildin emecektir bir süre sonra. Yıkama ve durulama yapmamam gerektiğini söylemişti bana ablam. Yüz yıkama ihtiyacı hissedersen en az 2 saat felan bekle

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Konazol ketoral gibi şampuanlar iyi geliyo. Doktorlar da genelde bu ikisini tavsiye ediyo zaten. Ama daha önemlisi haftada 2 veya üç defa banyo yap, fazlası zararlı. Cildin yağa ihtiyacı var ve sık yıkanırsan aşırı kuruluk problem oluyo bir de çok sıcak suyla yıkanma. Havalar ısındı zaten suyu 35 dereceye ayarlayıp yıkanırsan daha iyi olur

ahmetalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet aluç
Bendede seborik dermatit olarak tanımlamıştı doktor. Konozol şampuan verdi saçlarımı taş gibi yapıyordu ama bir nebze çözüyordu saçlarımı uzun kullandığım için çok sıkıntı oluyordu. Benim teşisim zaten konuldu daha öncesinde bir daha gidip de derdimi anlatmak istemiyorum. Kolay yoldan gidip reçetesiz alabileceğim veya marketlerde bulabileceğim bir öneriniz var mı ?
Şu an için en uygun fiyatlı olan bu şampuan hepsiburada da en uygun fiyatta satılıyor. Kepek ve döküntü sorununu kesinlikle çözüyor

Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 ml​

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Bendede seborik dermatit olarak tanımlamıştı doktor. Konozol şampuan verdi saçlarımı taş gibi yapıyordu ama bir nebze çözüyordu saçlarımı uzun kullandığım için çok sıkıntı oluyordu. Benim teşisim zaten konuldu daha öncesinde bir daha gidip de derdimi anlatmak istemiyorum. Kolay yoldan gidip reçetesiz alabileceğim veya marketlerde bulabileceğim bir öneriniz var mı ?
Ketoral deli gibi kurutuyor saçları sonrasında şampuan uygulamazsam saçım berbat duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,885
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom