Neler Yeni

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Egzemanın türevleri var işte sıkıntı orda yaralı iltihaplı ise senin yakının durumu o yüzden verilmiş olabilir ama görmeden buradan daha bitkisel tarzda ürünler önermek daha doğru olur diye düşünüyorum
İtihap vs yoktu, kızarıklık kaşıntı ve deride çatlama döküntü şeklinde idi, sözünü ettiğim krem ile çözüldü... (kimisine de ketoral vs. şampuanlar ters etki yapıyor, döküntü artırabiliyor)

DR. teşhisi daha iyi ve doğru olacaktır. Netice de biz kendi tecrübelerimiz yaşadıklarımızı paylaşıyoruz. Her bünye vücutta aynı etki olur diyemeyiz... Kimseyi de yanlış yönlendirmek istemeyiz... Önce DR. a görünmeli...

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Fikirleriniz ve tecrübelerini aktardığınız için teşekkürler. Ketorali 1 hafta boyunca deneyeceğim sonra bu konuya gelişmeleri yazacağım.

Mr.White

80+ Bronze
2 yıl öncesine kadar bende de vardı yüzümde soyuluyordu ketoral da kullandım uzun bir süre fayda etmedi, ekteki şampuanı kullanıyorum nerdeyse bir yıl olacak daha dün bitti 3. kutu, vodafone yanımda üzerinden 189tl'ye satın alabiliyorsun en ucuz orda sabah tekrar sipariş verdim.
1681299062146.png

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
2 yıl öncesine kadar bende de vardı yüzümde soyuluyordu ketoral da kullandım uzun bir süre fayda etmedi, ekteki şampuanı kullanıyorum nerdeyse bir yıl olacak daha dün bitti 3. kutu, vodafone yanımda üzerinden 189tl'ye satın alabiliyorsun en ucuz orda sabah tekrar sipariş verdim.Alıntıyı görüntüle
Not ettim.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Emre Erkan Aydın
dermovate saç losyonu egzamayı %100 yok ediyor kardeşimde çok vardı 1 kere sürdüğümüzde bile yaradan eser bırakmıyordu önerilenler işe yaramazsa bir dene bence baya etkili

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam Ketoral şampuan etkili gayet bu konuda diye biliyorum. Eczaneden temin edebilirsiniz

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Koray Yıldız
Senelerdir ne kepeğim bitti ne egzamam yüzüm deli gibi kaşınıyor. Hafta da 5 duş alıyorum. Şampuan önerisi bekliyorum. F/p bir şey olursa iyi olur.
sende belli ki seboreik dermatit hastalığı var, stres kaynaklı ve geçmeyen egzama. ketoral konazol geçici çözüm olabilir

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
sende belli ki seboreik dermatit hastalığı var, stres kaynaklı ve geçmeyen egzama. ketoral konazol geçici çözüm olabilir
Dediğiniz doğru olabilir çünkü bu yıl sınav senem ve en çok bu sene bu sorunu yaşadım. Ondan öncede streslendiğim bir çok durum oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,994
İsim
Burak Karadağ
beyler bendede kışın oluyor burun çevremin kenarlarında bide bıyıklarımın üstünde böyle kepek gibi beyaz parça parçalar cildiyeye gözükmek mi şart yazın olmuyor ama kışın oluyor bazı günler hiç olmıyor bazı günlerde baya oluşuyor
Sen de benim ile aynı sorunu yaşıyorsun. Badem özlü nemlendirici kullan. (Ablam eczacı o bana söyledi ve alıp getirdi. Kullandım şuan gayet iyiyim) Burun yanlarında ve bıyık üstü bölgede pul pul minnak minnak deri dökülüyor sanki beyaz. Kepek gibi bir şey

ahmetalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet aluç
Şampuan olarak head & shoulder clinical şampuan biraz pahalı ama kesin çözüm. Doğal bir çözüm istersen saçlarını yıkadıktan sonra duştan çıkmadan önce 1 tas suyun içerisine yarım çay bardağı elma sirkesi dök saçlarını bununla durula saçında kalsın ne kepek kalır ne başka bir şey. Cilt dr una gittiniz mi %90 seborik dermatit var sizde vereceği kremle işiniz çözülecektir ama kortizonsuz krem isteyin.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bendede seborik dermatit olarak tanımlamıştı doktor. Konozol şampuan verdi saçlarımı taş gibi yapıyordu ama bir nebze çözüyordu saçlarımı uzun kullandığım için çok sıkıntı oluyordu. Benim teşisim zaten konuldu daha öncesinde bir daha gidip de derdimi anlatmak istemiyorum. Kolay yoldan gidip reçetesiz alabileceğim veya marketlerde bulabileceğim bir öneriniz var mı ?

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Sen de benim ile aynı sorunu yaşıyorsun. Badem özlü nemlendirici kullan. (Ablam eczacı o bana söyledi ve alıp getirdi. Kullandım şuan gayet iyiyim) Burun yanlarında ve bıyık üstü bölgede pul pul minnak minnak deri dökülüyor sanki beyaz. Kepek gibi bir şey
birebir aynısı kral ürünün fotografı yada linkini atma şansın varmı ya bende alayım yada ismi ney tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,103
Üyeler
161,659
Son üye
Keremcan Eyi
Top Bottom