Onuda kullandım arada ben fayda görmedim hayırlısı olsunKetoral aldım hocam.
Onuda kullandım arada ben fayda görmedim hayırlısı olsunKetoral aldım hocam.
İtihap vs yoktu, kızarıklık kaşıntı ve deride çatlama döküntü şeklinde idi, sözünü ettiğim krem ile çözüldü... (kimisine de ketoral vs. şampuanlar ters etki yapıyor, döküntü artırabiliyor)Egzemanın türevleri var işte sıkıntı orda yaralı iltihaplı ise senin yakının durumu o yüzden verilmiş olabilir ama görmeden buradan daha bitkisel tarzda ürünler önermek daha doğru olur diye düşünüyorum
Not ettim.2 yıl öncesine kadar bende de vardı yüzümde soyuluyordu ketoral da kullandım uzun bir süre fayda etmedi, ekteki şampuanı kullanıyorum nerdeyse bir yıl olacak daha dün bitti 3. kutu, vodafone yanımda üzerinden 189tl'ye satın alabiliyorsun en ucuz orda sabah tekrar sipariş verdim.Alıntıyı görüntüle
sende belli ki seboreik dermatit hastalığı var, stres kaynaklı ve geçmeyen egzama. ketoral konazol geçici çözüm olabilirSenelerdir ne kepeğim bitti ne egzamam yüzüm deli gibi kaşınıyor. Hafta da 5 duş alıyorum. Şampuan önerisi bekliyorum. F/p bir şey olursa iyi olur.
Dediğiniz doğru olabilir çünkü bu yıl sınav senem ve en çok bu sene bu sorunu yaşadım. Ondan öncede streslendiğim bir çok durum oldu.sende belli ki seboreik dermatit hastalığı var, stres kaynaklı ve geçmeyen egzama. ketoral konazol geçici çözüm olabilir
Sen de benim ile aynı sorunu yaşıyorsun. Badem özlü nemlendirici kullan. (Ablam eczacı o bana söyledi ve alıp getirdi. Kullandım şuan gayet iyiyim) Burun yanlarında ve bıyık üstü bölgede pul pul minnak minnak deri dökülüyor sanki beyaz. Kepek gibi bir şeybeyler bendede kışın oluyor burun çevremin kenarlarında bide bıyıklarımın üstünde böyle kepek gibi beyaz parça parçalar cildiyeye gözükmek mi şart yazın olmuyor ama kışın oluyor bazı günler hiç olmıyor bazı günlerde baya oluşuyor
birebir aynısı kral ürünün fotografı yada linkini atma şansın varmı ya bende alayım yada ismi ney tam olarakSen de benim ile aynı sorunu yaşıyorsun. Badem özlü nemlendirici kullan. (Ablam eczacı o bana söyledi ve alıp getirdi. Kullandım şuan gayet iyiyim) Burun yanlarında ve bıyık üstü bölgede pul pul minnak minnak deri dökülüyor sanki beyaz. Kepek gibi bir şey