Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Kulak içi kullan bir süre geçer o
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Galiba şizofren oluyorum yardım edin nolur şaka yapmıyorum

bende mi şizofrenim kardeşim herkes yaşıyor bunları şizofrenlik çok başka bir yakınım olmuştu sonu ölüm yani onun
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

13 yaşında bıyıkları mı jiletle aldım zararı olur mu

ben o yaşlarda jiletle ters alıyordum tertemiz oluyordu sorun olmaz o yaşlarda da bıyığınızı alın kötü duruyor :D
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bir buçuk gündür tuvalete çıkamamak

şunu yazdıktan 1 2 saat sonra aynı şeyleri yaşadım yemin ediyorum istifra ettim aynı şekil acile gittim bir iğne yaptılar kalçadan geldim yattım sabah yine iştah kapalı karnım ağrıyordu biraz terlettim kendimi şimdi iyiyim geçmiş olsun ikimizede :D
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bir buçuk gündür tuvalete çıkamamak

kabız oldun herhalde kardeşim bir acile görün yada yağ falan tüket
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

Gece yemek yeme alışkanlığı

evde çok lezzetli yemekler mi var acaba :D aburcubur anlarımda sürekli tabak tabak yemek o kadar lezzetli oluyormu
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

Adım bile atamaz hale geldim çözüm bilen biri yok mu?

doktora görünmen faydalı olur tedavi olması gerekebilir
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Saç köpüğü kullanmak saça zararlı mı

kanka ben kendim kullanmadım köpük ama arkadaşım milky saç köpüğünü kullanıyordu
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

Saç köpüğü kullanmak saça zararlı mı

aksine bakım yapar kaliteli bir ürünse sıkıntı olmaz
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

Halüsilasyon gördüm!

bilinç altının oyunu olduğu düşünüyorum merak etme bir şey olmaz normaldir insan beyni cidden olağanüstü bir şey olmayan şeyleri bile olmuş gibi görebiliyoruz cidden olağanüstü.
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

Başım neden bu şekilde ağırıyor?

daha şimdi oldu yoğun günler geçirdim bu ara ondan diye düşünüyorum birazdan yatarım kalkınca geçer diye umut ediyorum bol bol uyu duş al sende hasta olmuşsun belliki normal salgın var bu ara 1698005916 parol hafif olduğu için kullanıyorum ağır ilaçlar kullanmak istemiyorum işe yaraması benim...
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

Başım neden bu şekilde ağırıyor?

valla tam şuan aynı şekilde başımın sol tarafı feci şekilde ağrıyor 1 parol attım
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

Driclor kullanan var mı aşırı kaşınıyor geçer mi?

Sabah kaşıntı geçti ılık ve soğuk duş aldım çalışırken sıcak basınca hafif kaşıntı geliyor ondada kaşıyasım gelmiycek derecede yani ve terlemesi baya azalttı ilk günden tavsiye ederim
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

Driclor kullanan var mı aşırı kaşınıyor geçer mi?

Bugün aldım ilk defa sürdüm göğsüme ve sırtıma 1 saat önce fln halen çok kaşınıyor aşırı kaşıyasım geliyor ama dokunmadım sabah geçer mi
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

Saçkıranım varmış ne yapmam gerek

ne zaman böyle şeylere baksam başıma geliyor 1 dkdan sonra aklıma geldi kapattım videoyu bb
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

bioblas kullanabilirsin saçını kısa tutmaya çalış genetikte varsa bırak dökülsün ilerde ektirirsin çare gelmez ağlamaktaan ayrılırmıııı saç kökündenn
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

mide bulantısına ne iyi gelir?

onu bunu bilmem yoğurt ve ayran kusmana yardımcı olur yada rahatlatır
  18. ekşisözlükyazarıdeğilim

Akne ve akne izi problemi

evet malesef doktorun göreve gittiklerini söyleyip bizimde bir randevumuz iptal edilmişti üstelik hastaneye gittiğimizde öğreniyoruz bunu ne görevi olduğunuda bilmiyorum
  19. ekşisözlükyazarıdeğilim

Akne ve akne izi problemi

randevu almak cidden çok zor ama bir doktora görünmekte fayda var en iyi çözüm yolunu onlar verir diye düşünüyorum .
Top Bottom