Neler Yeni

Başım neden bu şekilde ağırıyor?

SnareEcho

80+ Silver
Başımı sanki bir yere çarpmışım gibi ağrıyor. En başta sadece sağ tarafta en köşede başladı. Ağrı vurdu gitti vurdu gitti. Zile bas kaç yaparız ya zile basıp kaçarız. Onun gibi. Sonra bu ağrı sol tarafta ağrı bazen de sızıya dönnüştü. Şu anda sol tarafta hem sızı hem de en başta bahsettiğim ağrı sağ tarafta ise sadece bahsettiğim o ağrı. Ama bu sızı bazen anlık olup gidiyor bazen 1-2 dk olup gidiyor? Sebebi/sebepleri ne olabilir?
@SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü @Che_
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sol tafarta durmadan ağrı devam ediyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sessiz,karanlık odada ağrı oluyor mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ev sessizken de oluyor.. Ama karannlıkta olur mu bilemem.
Doktora gidip baktır ufacık bir baş ağrısı diyip geçmeyin tehlikeli olabilir bende migren var karanlık sessiz odaya geçiyorum ağrı zamanında çok iyi geliyor bu arada ağrı kesici vs ilaç kullanmıyorum ben genel olarak ilaç kullanmamaya çalışıyorum etkisi olmadığı gibi vücuda zarar verdiğini düşünüyorum

Son düzenleme:

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sessiz,karanlık odada ağrı oluyor mu
korona olmuş olabilir miyim? bunların yanınnda öksürük, burun akıntısı ve halsizlik de var.

valla tam şuan aynı şekilde başımın sol tarafı feci şekilde ağrıyor 1 parol attım
Doktora gidip baktır ufacık bir baş ağrısı diyip geçmeyin tehlikeli olabilir bende migren var karanlık sessiz odaya geçiyorum ağrı zamanında çok iyi geliyor
doktor ağrı kesici verdi 2 günndür içiyorum etkisi 0

korona olmuş olabilir miyim? bunların yanınnda öksürük, burun akıntısı ve halsizlik de var.
@Fluxto

bol su iç gece erken yat sabah erken kalk geçiyor
hayır geçmiyor. 2 gün 9-10 gibi uyudum bol su içtim 9 gibi kalktım olmadı.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: 1721

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Migrenin olmadığına eminsen, az sıvı tükettiğin için veya uzun süre ekrana bakmaktan olabilir. Susuzluk ve göz ağrısı genelde başa da vuruyor. Tekrar etmeye devam ediyorsa doktora git.

SnareEcho

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Migrenin olmadığına eminsen, az sıvı tükettiğin için veya uzun süre ekrana bakmaktan olabilir. Susuzluk ve göz ağrısı genelde başa da vuruyor. Tekrar etmeye devam ediyorsa doktora git.
ilk günler ağnnımdan göze vurdu. ekrana bakmayalı çok oldu alakası yok yani.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
ilk günler ağnnımdan göze vurdu. ekrana bakmayalı çok oldu alakası yok yani.
Gözünü yormadığına eminsen, susuzluk konusunda da bir problemin yoksa ve sürekli yaşamaya devam ediyorsan, doktora gitmekten başka çaren yok. Bir ağrı kesici iç, sabahına doktora git. Bunlar dışında senin yazdıklarına da baktığımda ek olarak benim bildiğim kadarıyla genel geçer baş ağrısı oluşturacak bir durum yok.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
valla tam şuan aynı şekilde başımın sol tarafı feci şekilde ağrıyor 1 parol attım
Parol plasebo ilacı onu kullanma. Arveles majezik iyi

doktor ağrı kesici verdi 2 günndür içiyorum etkisi 0

@Fluxto

hayır geçmiyor. 2 gün 9-10 gibi uyudum bol su içtim 9 gibi kalktım olmadı.
Çok uyumuşsun o da adamı mahveder

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
ragnar oğlu tarkan
daha şimdi oldu yoğun günler geçirdim bu ara ondan diye düşünüyorum birazdan yatarım kalkınca geçer diye umut ediyorum bol bol uyu duş al sende hasta olmuşsun belliki normal salgın var bu ara

parol hafif olduğu için kullanıyorum ağır ilaçlar kullanmak istemiyorum işe yaraması benim için önemli ve genelde vücudum buna inanıyor

SnareEcho

80+ Silver

Çok uyumuşsun o da adamı mahveder
Mesela dün 11 de uyudum bugün 9 gibi kalktım 10 saat normal ve hala ağrıyor.

Gözünü yormadığına eminsen, susuzluk konusunda da bir problemin yoksa ve sürekli yaşamaya devam ediyorsan, doktora gitmekten başka çaren yok. Bir ağrı kesici iç, sabahına doktora git. Bunlar dışında senin yazdıklarına da baktığımda ek olarak benim bildiğim kadarıyla genel geçer baş ağrısı oluşturacak bir durum yok.
O zaman doktor gerekli hocam. her şey için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Top Bottom