Neler Yeni

Başım neden bu şekilde ağırıyor?

SnareEcho

80+ Silver
Başımı sanki bir yere çarpmışım gibi ağrıyor. En başta sadece sağ tarafta en köşede başladı. Ağrı vurdu gitti vurdu gitti. Zile bas kaç yaparız ya zile basıp kaçarız. Onun gibi. Sonra bu ağrı sol tarafta ağrı bazen de sızıya dönnüştü. Şu anda sol tarafta hem sızı hem de en başta bahsettiğim ağrı sağ tarafta ise sadece bahsettiğim o ağrı. Ama bu sızı bazen anlık olup gidiyor bazen 1-2 dk olup gidiyor? Sebebi/sebepleri ne olabilir?
@SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü @Che_
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sol tafarta durmadan ağrı devam ediyor.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
daha şimdi oldu yoğun günler geçirdim bu ara ondan diye düşünüyorum birazdan yatarım kalkınca geçer diye umut ediyorum bol bol uyu duş al sende hasta olmuşsun belliki normal salgın var bu ara

parol hafif olduğu için kullanıyorum ağır ilaçlar kullanmak istemiyorum işe yaraması benim için önemli ve genelde vücudum buna inanıyor
Stres de büyük bi etken ciddi baş ağrıları yapıyor bunu da dikkate almasın. Ben stres yüzünden 5 gün falan yoğun baş ağrıları çekmiştim ve ağrı kesici ilaçlar fayda etmemişti

Mesela dün 11 de uyudum bugün 9 gibi kalktım 10 saat normal ve hala ağrıyor.

O zaman doktor gerekli hocam. her şey için teşekkürler.
10 saat normal değil bence hocam 6-8i makbuldür ama siz bilirsiniz

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Başımı sanki bir yere çarpmışım gibi ağrıyor. En başta sadece sağ tarafta en köşede başladı. Ağrı vurdu gitti vurdu gitti. Zile bas kaç yaparız ya zile basıp kaçarız. Onun gibi. Sonra bu ağrı sol tarafta ağrı bazen de sızıya dönnüştü. Şu anda sol tarafta hem sızı hem de en başta bahsettiğim ağrı sağ tarafta ise sadece bahsettiğim o ağrı. Ama bu sızı bazen anlık olup gidiyor bazen 1-2 dk olup gidiyor? Sebebi/sebepleri ne olabilir?

Dostum senin için üşenmedim Google dan baktım. Akut sinüzit, diş problemleri, kulak enfeksiyonları, grip, glokom, beyin damar bozuklukları, iyi veya kötü huylu beyin tümörleri, hipertansiyon, kafa travmaları gibi nedenlerle ortaya çıkar. Baş ağrılarının çoğu masumdur ve en sık gerilim tipi baş ağrısı ve migren tipi baş ağrısı görülür.17

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

Hastaneye git tüm kontrollerini yaptır. Babamda da aynı şeyler vardı en son gittiği doktor har hiçbiri göz tansiyonu var demedi. Göz tansiyonu varsa verdikleri damla baya etkili.

SnareEcho

80+ Silver
Dostum senin için üşenmedim Google dan baktım. Akut sinüzit, diş problemleri, kulak enfeksiyonları, grip, glokom, beyin damar bozuklukları, iyi veya kötü huylu beyin tümörleri, hipertansiyon, kafa travmaları gibi nedenlerle ortaya çıkar. Baş ağrılarının çoğu masumdur ve en sık gerilim tipi baş ağrısı ve migren tipi baş ağrısı görülür.17
Hastaneye git tüm kontrollerini yaptır. Babamda da aynı şeyler vardı en son gittiği doktor har hiçbiri göz tansiyonu var demedi. Göz tansiyonu varsa verdikleri damla baya etkili.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Stres de büyük bi etken ciddi baş ağrıları yapıyor bunu da dikkate almasın. Ben stres yüzünden 5 gün falan yoğun baş ağrıları çekmiştim ve ağrı kesici ilaçlar fayda etmemişti

10 saat normal değil bence hocam 6-8i makbuldür ama siz bilirsiniz
Hocam yani 11-12 gibi uyuyorum 7-8 de kalkıyorum. 7-8 saat.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar her şey için teşekkür ederim. Bugün 17.00 gibi hastaneye gittim 20.30 gibi geldim. Kan tahlili ve tansiyon ölçtürdüm. Sinüzitim çıktı. Bir sürü ilaç verdi. her şey için teşekkür ederim.

Top Bottom