Arama sonuçları: *

1. imasa32

1 Ayda 10 kilo alabilir miyim ? Ya da 1 ay boyunca ne kadar kilo alabilirim?

İşin olayı basit. Günlük harcadığın kaloriden fazla kalori alımı yap. Günlük 2000 kalori harcıyorsan 3000 kalori alman gerekir. Ama 70 kilolu olup yağlı da gözükebilirsin fit de gözükebilirsin. Bunun için spora gidip düzenli protein alımını yapıp kilo almanı tavsiye ederim.
  2. imasa32

L-Carnitine nasıl kullanacağım?

İçinde 30 tane tüp var ve bu tüpleri sadece karşım falan yapmadan çalkalayıp mı içeceğim?
  3. imasa32

Hangi L-Carnitine'yi almalıyım?

Anlamadım
  4. imasa32

Hangi L-Carnitine'yi almalıyım?

https://www.trendyol.com/hardline/l-karnitin-matrix-3000-mg-20-ampul-limon-aromali-p-2492182?boutiqueId=573031&merchantId=114641 https://www.trendyol.com/ronic/nutrition-l-carnitine-ultimate-series-3400-mg-30-ampul-yag-yakici-3-adet-hediyeli-p-32882238?boutiqueId=573026&merchantId=120731 Bu iki...
  5. imasa32

Spor+Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum

Şöyle olabilir mi ki: günde çok fazla su içiyorum. Kilo verince yağ yerine su geliyor ve kilom aynı kalıyor olabilir mi? Böyleyse güneşe çıkayım buharlaşayım😂
  6. imasa32

Aynı dediklerini yapıyorum. Sabah kahvaltıda ve öğlen 1er dilim kare olanlardan tam buğday ekmek ve öğle yemeği öncesi yeşil çay içiyorum.
  7. imasa32

Umutsuzluk var da devam etmeyi bırakmam ciğerlerim açıldı iyice dağa doğru her gün bisiklet binmesi iyi oluyormuş :D 1624099814 Ağzım kurudukça içiyorum iyi oluyor. 1624099856 Adım derken? Günlük 35-40 dk bisiklet + 25dk civarı yürüyüş yapıyorum da saymadım kaç adım oluyor
  8. imasa32

Yaklaşık 1 aydan beri spor ve diyet yapıyorum yapıyorum. Kilom 136, boyum 190. İlk başladığımda 138'dim. İlk hafta her şey yolunda gidiyordu ama sonradan hiç kilo verememeye başladım. Günlük 35-40 dk yokuş yukarıya bisiklet sürüyorum(dinlenmeler ve dönüş hariç). Eve gelince bir gün karın...
  9. imasa32

Oruç tutarken dehidrasyon geçirir miyim

Kaloriferin yanına konulan şeyin içine su koy bu hissi yaşamazsın bi daha
  10. imasa32

Kadir gecesi masturbasyon günah mı?

Her işte en önemli olan şey niyet. Örneğin aç bir hayvan gördün diyelim ve ona yemek vermek istedin ama verecek bir şeyin yok. Burada vermiş gibi sevaba girersin. Bu yönden düşündüğün zaman günah olabilir ama ben yaptığın/yapacağın şeyin günah olduğunu düşünmüyorum. İnsanın yaratılışında böyle...
  11. imasa32

Nasıl kilo verebilirim?

Günlük yürüyüş yap. Yapabilirsen hafif tempoda koş sonra birtakım mide hareketleri yap (yarım mekik, leg raise gibi) Hamuru, şekeri kes. Bonus olarak önereceğim 3 tane şey var. 1- Hindistan cevizi yağı (Çayın içine katabilirsin. Bazı insanların alerjisi olabiliyormuş dikkat et kullanmadan...
  12. imasa32

Göz Çizdirmek [Lazer Ameliyatı]

Benim de aklıma geliyor göz çizdirtme olayı ama bir anda aklıma ''Neden o zaman Bill Gates ameliyat olmuyor?'' sorusu aklıma geliyor. Tabi detaylı olarak bilmiyorum belki bir hastalığı olduğu için yaptıramıyordur, ya da başka bir şey engeldir ama hep kafama takılıyor bu soru.
  13. imasa32

Kas Seğirmesi Yardım

Göz seğrimesinden bahsediyorsan yaklaşık 3 ay önce kadar bende de olmaya başlamıştı ve çok uzun sürmüştü, durmuyordu. Öncelerden de ara ara oluyordu ama max 1-2 gün sürüyordu. Bu olan da uzun bir süre sürdü ve yaklaşık 1 ay içinde geçti kendiliğinden
  14. imasa32

Saçlarımı uzattığım için saçlarım döküldü ne yapabilirim

2.5 seneden beri uzattım ve hep dökülüyordu. Her türlü yapı kremi kullandım fayda etmedi. Bu dökülenler geri çıkmaz mı şimdi
  15. imasa32

Saçlarımı uzattığım için saçlarım döküldü ne yapabilirim

Normalde saçlarım hiç dökülmezdi fakat uzattığım için fazla döküldü. Dökülenlerin geri çıkması için neler yapabilirim? (Dökülen saçlar çıkmaz diyorlar ama ben uzattığım için döküldü, durduk yere dökülmedi)
Top Bottom