Arama sonuçları: *

1. imribiy

tavuk pilav artık gitmiyor yardım ?

Ketcap gibi seylerle kendini simart
  2. imribiy

Kafada dolgunluk hissi

Yani ben 1.75 boyundayım 55 kilo halimi hatırlıyorum ben bile aşırı zayıf duruyordum fotoğraflara dönüp baktığımda. 70 kilolara çıktım da kendime geldim. Bence sağlığınla ilgili yaşayacağın problemlerin önemli bir kısmı kilodan dolayıdır
  3. imribiy

Kafada dolgunluk hissi

1.90 55 kilo ne üstad, anoreksiyan olabilir mi?
  4. imribiy

Hafıza kartı yuttum.

Çıkması musallat olabilir
  5. imribiy

Hafıza kartı yuttum.

Hafıza kartı virüslü değilse bir şey olmaz. Şaka bir yana micro sd kartın yarısından bahsediyorsak bir şey olmaz
  6. imribiy

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

Olmaz .s.s
  7. imribiy

Hastane Sırası vardı diyenler gelsin.

Silinsin
  8. imribiy

skolyoz olmak kabızlık yapar mı?

Skolyoz bir günde olan bir şey değil gelişimi yıllar sürüyor, eskiden olmuyordu şimden birden oluyor skolyozdan mı demek biraz saçma olur.
  9. imribiy

Spor Yaparken Nabzımın 180'e Çıkması Normal mi?

Medikal bir rahatsızlığın yoksa normal, varsa bizim sözümüzü dinleme
  10. imribiy

Uykudan verim almıyorum kaslarım dinlenmiyor

Tabii
  11. imribiy

Aynen uykudan önce al, ilk aldığın günden fark edersin zaten uykunun değiştiğini
  12. imribiy

ZMA kullan, yatmadan önce burnunu iyi temizle, uyku sırasında ağzından nefes alıyorsan o ciddi dinlenmemişlik hissi veriyor
  13. imribiy

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Sök tak yapıda 2 tane dambıl 1 tane düz bar, başlangıç için 30 kilo civarı bir ağırlık da yeterli olacaktır. Ben de spora ilk başladığımda evde başlamıştım 54 kilodan 63 kilo çıktım 6 ay içinde, sonra bir türlü 63 kiloyu geçememiştim. Spora yazılıp ağırlıkları arttırmam gerektiğini fark edince...
  14. imribiy

GYM Programınızı yazar mısınız?

alt yapı oturtup en azından 100 kilo squat 100 kilo deadlift yapabilecek hale gelene kadar 5x5 yapmanı tavsiye ederim
Top Bottom