Yphen
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 535
- İsim
- Hazer
Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi salona gidecek vaktim olmadığı için ve oturduğum yerden salon baya uzakta olduğu için evde yapmaya karar verdim fakat nasıl bir beslenme ve program izleyeceğimi bilmiyorum daha öncesinde fitness geçmişim var vücudum az da olsa yapılı boyum 1.76 kilom 65.5 ana olarak sırt - göğüs - kolları geliştirmek istiyorum bir salon performansı beklemiyorum tabi ama yinede kendimde değişiklikler görmek istiyorum. Kilo alma sorunum var ne kadar yesem de kilo alamıyorum vücudum hep sabit fit şekilde kalıyor öncelikle sizden istediğim şey şu sadece bu saydıklarıma uygun hem beslenme hem çalışma programı önerisi ayriyeten tabi ki supplement de gerekiyor şuan elimde ki tek supplement caffein plus hap başka kullanmıyorum spor aletleri önerisi yapabilirsiniz uygun fiyatlı olması şartıyla ve tabi çok çok gelişmek için streoid de gerekiyor bir nokta da fakat benim amacım vücudumu estetik yapıp naturel kalmak bu saydıklarıma uygun öneri ve yorum yapacak tüm dostlarımı konu altına bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim.