Neler Yeni

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Bu beslenmene antrenmanına en önemlisi disiplinine bağlı. 3ayda iyi bir disiplinle postürüne iyi şeyler katabilirsin. 1senede çok çok farkeder, 2.senede çok çok çok sonrasında da ufak tefek değişimler olur.
Hocam "ZMA Balık yağı multivitamin beta alenalin citrulin" bunları kullanmam da bir sakınca var mı etkili olur mu?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yazdım yine yazıyom. Spor yapacağın parka git :kedi:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
Googleda yazıyorum spor parkları baya bi var Türkiyede. Yanlış anlama nerede oturuyorsun?
Ankara / Dikmen oturduğum semtte 3 adet park var güncel olarak hepsi banklı ve basketbol sahalı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hazer
@freygasm Hocam "ZMA Balık yağı multivitamin beta alenalin citrulin" bunları kullanmam da bir sakınca var mı etkili olur mu?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi salona gidecek vaktim olmadığı için ve oturduğum yerden salon baya uzakta olduğu için evde yapmaya karar verdim fakat nasıl bir beslenme ve program izleyeceğimi bilmiyorum daha öncesinde fitness geçmişim var vücudum az da olsa yapılı boyum 1.76 kilom 65.5 ana olarak sırt - göğüs - kolları geliştirmek istiyorum bir salon performansı beklemiyorum tabi ama yinede kendimde değişiklikler görmek istiyorum. Kilo alma sorunum var ne kadar yesem de kilo alamıyorum vücudum hep sabit fit şekilde kalıyor öncelikle sizden istediğim şey şu sadece bu saydıklarıma uygun hem beslenme hem çalışma programı önerisi ayriyeten tabi ki supplement de gerekiyor şuan elimde ki tek supplement caffein plus hap başka kullanmıyorum spor aletleri önerisi yapabilirsiniz uygun fiyatlı olması şartıyla ve tabi çok çok gelişmek için streoid de gerekiyor bir nokta da fakat benim amacım vücudumu estetik yapıp naturel kalmak bu saydıklarıma uygun öneri ve yorum yapacak tüm dostlarımı konu altına bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim.
Beslenme konusunda anladığım kadarıyla kas kütleni artırmak istiyorsun onun için bulk yapman lazım. Clean bulk öneririm (temiz beslenme ) ilk olarak günlük alman gereken kaloriyi belirlemen lazım protein ihtiyacını kilon ile 2.2 çarparak günlük alman gereken miktarı bulabilirsin. yağ ihtiyacını da kilonun 1-1.5 katı arasında alabilirsin geri kalanıda karbonhidrat ile tamamlayacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom