Neler Yeni

skolyoz olmak kabızlık yapar mı?

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Eray
bir sıkıntıdan ötürü skolyozum var ve daha önce kabız olmadığım kadar kabız olmaya başladım yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum bir sefer çok sıkıntı çektim sonra düzelmiş gibi oldum zaman geçti bir daha oldum arada bir çikolata yiyorum da öyle aman aman da değil anlayamadım

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Skolyoz bir günde olan bir şey değil gelişimi yıllar sürüyor, eskiden olmuyordu şimden birden oluyor skolyozdan mı demek biraz saçma olur.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
alakası olacagını zannetmıyorum amelıyatını olmus ve sırtında 28 platın olan bırısı olarak soyluyorum amelıyattan once bende oyle bır sey yoktu olacagını da zannetmıyorum hocam eger skolyozun cok ılerlemısse nefes darlıgı gıbı etkenler genellıkle on planda oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
yok etkilemez. mevsimsel olabilir. hastalık ile alakalı olabilir. bir doktora danışın.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar sağolun cevap verdiğiniz için sormamın sebebi karın kaslarım biraz daha açık belim biraz daha gergin olduğundan acaba bu ıkınma olayında karın kasları yetersiz mi kalıyor diye düşünmüştüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,921
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
arkadaşlar sağolun cevap verdiğiniz için sormamın sebebi karın kaslarım biraz daha açık belim biraz daha gergin olduğundan acaba bu ıkınma olayında karın kasları yetersiz mi kalıyor diye düşünmüştüm
burada onun cevabını verebilecek insanlar bulmaya çalışma bence. bir doktor ile konuş.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
hocam dedıgım gıbı bu skolyoz kişiden kişiye gore farklı tepkıler farklı sıkıntılar cıkartıyor bır beyın cerrahısıne veyahut bır anlayan ortapedıye gorun

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Skolyoz ile kabızlığın alakası yok.

Kabızsan eğer sağlık ocağına git sindirim ve boşaltım sistemiyle alakalı bir sorunun olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,037,572
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom