Arama sonuçları: *

1. mert savage

14 yaşındayım saçım dökülüyor

benim baba tarafı da kel sayılır ama saçlarım bayağı uzun hatta çok uzun şampuan alırken dökülme karşıtı veya yağlanma karşıtı alıyorum eğer saçlarında oynadığında dökülüyorsa çok elleme normaldir 1624044354 Dermatoloji
  2. mert savage

Ayak tırnağım kırıldı 😱

hiç bilgim yok ama tırnak çekmiceklerse falan büyüyecektir büyürkende etinin içinden çıkabilir genetik bişey bu sakın yakalanma kurtulamazsın geçmiş olsun bu arada
  3. mert savage

Ayak tırnağım kırıldı 😱

sakın tırnak batmasına yakalanma doktora git
  4. mert savage

Büyüme Kemiğim Kapanmış mı?

ayak fotona göre uzayıp uzamicağını anlayabilen birisi varsa bana da yardımcı olsun lütfen
  5. mert savage

Tırnak batığı hastası olup tedavi olan ve kurtulan kişiler bakabilir mi?

bu yanlis birsey degil dedigim gibi tirnagini kesme batan yerin altina hafifce pamuk serpiştir sirkeli ılık suya falan koy
  6. mert savage

ayakkabi giyinip kosabiliyor isen evde tedaviye devam et pamuk koy sirkeli suya koy veya tenturdiyot al ilik suyun icine kat ayaklarini beklet falan ayrixa ayak batigina iyi gelen yaglarda var
  7. mert savage

1.5 yildir vardi belirtiler aciyordu sonunda ayakkabi giyinemedim. evde tedavi icin 300 400tp harcamisimdir fayda etmedi etmezde. iş isten gecmisse hic cabalamadan doktora gidin. bu islemi yaptirdiktan 10 gün sonra ayakkabi giydim dar kalipti hatta bisey olmadi simdide basketbol fln oynuom rahat...
  8. mert savage

Tırnak batığı genetik bir şey ben 1 kere yakalandım daha da atlatamadım bu doktora gittim 800tl ödedim ve buna değdi basketbol falan oynayabiliyorum istediğin soruyu sorabilirsin fena bilgiliyim bu konu hakkında. YORUMLARDAKİ EDİTS BENİM anlattım olayı bak.
  9. mert savage

Boyum 1.75 ne kadar uzarım

14 üm 169 falan ağlicam kafayı yicem ya
  10. mert savage

Uyumak istiyorum ama uykum gelmiyor

yatmadan önce 1 saat yt izliyorum işe yarıyor. uyku düzenini yerine getirmek istiyorsan birgün erken uyan böylece bir sonraki gece daha erken yatacaksın
  11. mert savage

Bisikletten çok kötü düştüm elim ne zamana kadar iyleşir

2 hafta falan sürer meryem sür
  12. mert savage

Akıl sağlığımın yerinde olduğunu düşünmüyorum

a̵͔̓̆͑k̴̨̰͗̀̏ı̵̧̎͜ḽ̵͈̀͑͘͜ ̸̨͈̈́̅s̴̼̗͇͗ą̶͙̘̍͛͐ğ̸͎̼̉͝ͅl̴̛̞ı̶̡͙̓ğ̵̡͖̲͋͋̿ı̶̰̰̙͊̌n̸̬͖̑̊ı̶̮̳̽͌̕ ̵̬͖̀̌͠k̴̢̆͘a̶͉̎͒́y̵̝͊̇b̵̠̿ḛ̷̌ẗ̷̙́ 1619218671 bu bir sorun değil hastalık
  13. mert savage

Akıl sağlığım kötü, yardım edin

bende her gece ölüm , deprem ve dinleri düşünüyorum ama hiçbir zaman akıl sağlıgım ile alakalı sıkıntı yaşamadım bu normal bir şey değil doktora git knk
  14. mert savage

Burnum kanıyor normal mi?

bendede aynı şey var 9 kere falan hapşurabiliyorum ama hiç burnum kanamamıştı
  15. mert savage

Sağlığım Hakkında sorularım var

al netflix dizini izle
  16. mert savage

Sizce covid ileride ne olur

3 yılı var
  17. mert savage

14 yaş 10 aylık boyum 1.65

14üm 169
  18. mert savage

Korona olmuş muyum mudur?

evde 3 gün boyunca izole et kendini bir şey çıkmazsa devam et hayatına
  19. mert savage

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Geçmiş olsun . Tek bir sorum var acı hissettin mi ? 100 üzerinden puan verirsen sevinirim.
Top Bottom