benim baba tarafı da kel sayılır ama saçlarım bayağı uzun hatta çok uzun şampuan alırken dökülme karşıtı veya yağlanma karşıtı alıyorum
eğer saçlarında oynadığında dökülüyorsa çok elleme normaldir
1624044354
Dermatoloji
hiç bilgim yok ama tırnak çekmiceklerse falan büyüyecektir büyürkende etinin içinden çıkabilir genetik bişey bu sakın yakalanma kurtulamazsın
geçmiş olsun bu arada
ayakkabi giyinip kosabiliyor isen evde tedaviye devam et pamuk koy sirkeli suya koy veya tenturdiyot al ilik suyun icine kat ayaklarini beklet falan ayrixa ayak batigina iyi gelen yaglarda var
1.5 yildir vardi
belirtiler aciyordu sonunda ayakkabi giyinemedim.
evde tedavi icin 300 400tp harcamisimdir fayda etmedi etmezde. iş isten gecmisse hic cabalamadan doktora gidin.
bu islemi yaptirdiktan 10 gün sonra ayakkabi giydim dar kalipti hatta bisey olmadi simdide basketbol fln oynuom rahat...
Tırnak batığı genetik bir şey ben 1 kere yakalandım daha da atlatamadım bu doktora gittim 800tl ödedim ve buna değdi basketbol falan oynayabiliyorum istediğin soruyu sorabilirsin fena bilgiliyim bu konu hakkında.
YORUMLARDAKİ EDİTS BENİM anlattım olayı bak.
yatmadan önce 1 saat yt izliyorum işe yarıyor.
uyku düzenini yerine getirmek istiyorsan birgün erken uyan böylece bir sonraki gece daha erken yatacaksın
a̵͔̓̆͑k̴̨̰͗̀̏ı̵̧̎͜ḽ̵͈̀͑͘͜ ̸̨͈̈́̅s̴̼̗͇͗ą̶͙̘̍͛͐ğ̸͎̼̉͝ͅl̴̛̞ı̶̡͙̓ğ̵̡͖̲͋͋̿ı̶̰̰̙͊̌n̸̬͖̑̊ı̶̮̳̽͌̕ ̵̬͖̀̌͠k̴̢̆͘a̶͉̎͒́y̵̝͊̇b̵̠̿ḛ̷̌ẗ̷̙́
1619218671
bu bir sorun değil hastalık
bende her gece ölüm , deprem ve dinleri düşünüyorum ama hiçbir zaman akıl sağlıgım ile alakalı sıkıntı yaşamadım bu normal bir şey değil doktora git knk