Neler Yeni

Tırnak batığı hastası olup tedavi olan ve kurtulan kişiler bakabilir mi?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Tırnak batığını evde kendisi tedavi eden veya hastanede tedavi olan üyeler var mı? Varsa onlara bu konu altında bir kaç soru sormam gerekiyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Tırnak batığını evde kendisi tedavi eden veya hastanede tedavi olan üyeler var mı? Varsa onlara bu konu altında bir kaç soru sormam gerekiyor.
tam olarak bu mu bilmiyorum ama benim tırnağım etime batıyordu artık kan felan akmaya başladı herhangibir
yere baskı yapınca acıma oluyordu o kısmı iyice kökünden bi kestim sonra düzeldi ayni şeyse sende dedimi yapabilirsin

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,709
İsim
Taha yücel
Babannem böyle bişey olmuştu sanki ayak parmagının tırnağı icine batmisti babannemin anlatina göre bişeyle tutup cekiyorlarmis tirnağı

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Annem olmuş tu ama

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babam yaptırmıştı buyur sor

1) Tırnak batığı teşhis'i ne zaman koyuldu? Ne zamandan beri tırnak batığı vardı?
2) Belirtiler neydi?
3) Evde tedaviyi denediniz mi?
4) İyileşme süreci nasıldı? Ayağı normale ne zaman döndü?
5) Tedavi için ücret ödediniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emre
Sakın tırnak çektirme hiç bir etkisi olmuyor. Tırnağın şeklini düzelten basit kanca ve vida ile çalışan minik kasnaklar var. Ayağı sıcak suda bekletip tırnak yumuşayınca aparatı kullanıyorsun., tırnak düz bir şekil alıyor. Sonra o halde kururuyorsun ve çıkarıyorsun. Zamanla düzeliyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
1) Tırnak batığı teşhis'i ne zaman koyuldu? Ne zamandan beri tırnak batığı vardı?
2) Belirtiler neydi?
5) Tedavi için ücret ödediniz mi?
35 yaşından beri falan var onda daha çok işyerinde giydiği ayakkabılardan kaynaklı evde tedavisi olmuyor galiba. Tırnaklarını söküp krem + gazlı bezle sariyorlar bu süre boyunca pansuman falan yapıyorsun tırnak tekrar uzadiginda normale dönüyor fakat bu işlemden sonra ayağını sıkacak ayakkabılar giymemelisin tekrar eski haline dönüyor babam mesela iş yeri ayakkabılarından ötürü tırnak batması yaşıyor sürekli.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sakın tırnak çektirme hiç bir etkisi olmuyor. Tırnağın şeklini düzelten basit kanca ve vida ile çalışan minik kasnaklar var. Ayağı sıcak suda bekletip tırnak yumuşayınca aparatı kullanıyorsun., tırnak düz bir şekil alıyor. Sonra o halde kururuyorsun ve çıkarıyorsun. Zamanla düzeliyor.
Peki bu "zamanla" nın belli bir süresi var mı?

samet4747

80+ Platinum
Var sürekli kesiyorum alttan sorun olmuyor, idare eder eğer canın çok yanıyorsa.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Tırnak batığı genetik bir şey ben 1 kere yakalandım daha da atlatamadım bu doktora gittim 800tl ödedim ve buna değdi basketbol falan oynayabiliyorum istediğin soruyu sorabilirsin fena bilgiliyim bu konu hakkında.
YORUMLARDAKİ EDİTS BENİM anlattım olayı bak.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Tırnak batığı genetik bir şey ben 1 kere yakalandım daha da atlatamadım bu doktora gittim 800tl ödedim ve buna değdi basketbol falan oynayabiliyorum istediğin soruyu sorabilirsin fena bilgiliyim bu konu hakkında.
YORUMLARDAKİ EDİTS BENİM anlattım olayı bak.
2) Belirtiler neydi?
Bu sorularımı cevaplayabilirsiniz.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
1.5 yildir vardi
belirtiler aciyordu sonunda ayakkabi giyinemedim.
evde tedavi icin 300 400tp harcamisimdir fayda etmedi etmezde. iş isten gecmisse hic cabalamadan doktora gidin.
bu islemi yaptirdiktan 10 gün sonra ayakkabi giydim dar kalipti hatta bisey olmadi simdide basketbol fln oynuom rahat
telefondan yazdigim icin daginik yazdim ozur dilerim ayrixa tirnagi kesmek daha kotu olur sakin kesme uzamasini bekle alttan baktiginda tirnaktaki eti tirnafin geciyorsa küt bir sekilde kes

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,959
Üyeler
165,911
Son üye
baypsikoz