Neler Yeni

Tırnak batığı hastası olup tedavi olan ve kurtulan kişiler bakabilir mi?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
1.5 yildir vardi
belirtiler aciyordu sonunda ayakkabi giyinemedim
evde tedavi icin 300 400tp harcamisimdir fayda etmedi etmezde iş isten gecmisse hic cabalamadan doktora gidin
bu islemi yaptirdiktan 10 gün sonra ayakkabi giydim dar kalipti hatta bisey olmadi simdide basketbol fln oynuom rahat
Bende bir kaç aydır var yani evde tedavi için geç kalmamışım değil mi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bende bir kaç aydır var yani evde tedavi için geç kalmamışım değil mi
ayakkabi giyinip kosabiliyor isen evde tedaviye devam et pamuk koy sirkeli suya koy veya tenturdiyot al ilik suyun icine kat ayaklarini beklet falan ayrixa ayak batigina iyi gelen yaglarda var

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
ayakkabi giyinip kosabiliyor isen evde tedaviye devam et pamuk koy sirkeli suya koy veya tenturdiyot al ilik suyun icine kat ayaklarini beklet falan ayrixa ayak batigina iyi gelen yaglarda var
Ayakkabı giyip yürüyebiliyorum koşmayı denemedim
dediğiniz tedaviyi ben de yapmayı düşünüyorum fakat yanlış bir sey yapıp da enfeksiyon kapmak istemiyorum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Ayakkabı giyip yürüyebiliyorum koşmayı denemedim
dediğiniz tedaviyi ben de yapmayı düşünüyorum fakat yanlış bir sey yapıp da enfeksiyon kapmak istemiyorum
bu yanlis birsey degil dedigim gibi tirnagini kesme batan yerin altina hafifce pamuk serpiştir
sirkeli ılık suya falan koy

tamamen iyilestin mi
Bende daha farklı problemler de vardı. Tırnak batması mantara dönüştü. Mantar hastalığı tırnak çekmekle düzelmez. Çekilse bile yeni çıkan tırnak da mantarlı olur. Bu yüzden farklı tedaviler aldım. Sonuç olarak tırnak batması iyileşti fakat mantar hastalığı halen devam ediyor.

Top Bottom