hocam 25 yaş altına bir şey olmaz bu kadar da korkmayın 20 tane arkadaşım oldu şu ana kadar herkes soğuk algınlığı gibi geçirdi yaşlılara tamam onlar için eziyet ama gençlere bir şey olmuyor korkak olmayınKişiden kişiye değişir o sana soğuk algınlığı başkasına eziyet.
tam olarak neyiBilmem sadece sormak istedim
hmm, işte bunu biz bilemeyizKorona olmuş muyum mudur
Net bir şey söylenemez.Çarşamba günü Dedemlere gittim, evde sadece dedem vardı. Cumartesi günü dedemin testi pozitif çıktı. Dedemlere gittiğim zaman mutfakta maskemi açmıştım. Mutfakta dedem yoktu ama. Dedemin yanına gittim yaklaştım biraz ama birbirimize pek deymedik. Bağışıklığım iyi, virüs kapmış mıyım mıdır? Yanında pozitif biriyle gezen ama negatif çıkanları da gördüm. Şu anlık hiç bir semptom göstermiyorum
Dedemin yanına gittim yaklaştım biraz ama birbirimize pek deymedik.
Bu durum çok karışık aslında. Bağışıklığı iyi birisi korona olurken onun dibinden ayrılmayan kötü bağışıklıklı olamabiliyor.Çarşamba günü Dedemlere gittim, evde sadece dedem vardı. Cumartesi günü dedemin testi pozitif çıktı. Dedemlere gittiğim zaman mutfakta maskemi açmıştım. Mutfakta dedem yoktu ama. Dedemin yanına gittim yaklaştım biraz ama birbirimize pek deymedik. Bağışıklığım iyi, virüs kapmış mıyım mıdır? Yanında pozitif biriyle gezen ama negatif çıkanları da gördüm. Şu anlık hiç bir semptom göstermiyorum
evde 3 gün boyunca izole et kendini bir şey çıkmazsa devam et hayatınaÇarşamba günü Dedemlere gittim, evde sadece dedem vardı. Cumartesi günü dedemin testi pozitif çıktı. Dedemlere gittiğim zaman mutfakta maskemi açmıştım. Mutfakta dedem yoktu ama. Dedemin yanına gittim yaklaştım biraz ama birbirimize pek deymedik. Bağışıklığım iyi, virüs kapmış mıyım mıdır? Yanında pozitif biriyle gezen ama negatif çıkanları da gördüm. Şu anlık hiç bir semptom göstermiyorum
bence olmamışsındır ya zaten 20 altıysan genelde oyun gibi geçiyor bende 1 gün filan tat koku kaybı çok az oldu sonraq hiçbir şey yok neyse git test yaptır en iyisiÇarşamba günü Dedemlere gittim, evde sadece dedem vardı. Cumartesi günü dedemin testi pozitif çıktı. Dedemlere gittiğim zaman mutfakta maskemi açmıştım. Mutfakta dedem yoktu ama. Dedemin yanına gittim yaklaştım biraz ama birbirimize pek deymedik. Bağışıklığım iyi, virüs kapmış mıyım mıdır? Yanında pozitif biriyle gezen ama negatif çıkanları da gördüm. Şu anlık hiç bir semptom göstermiyorum
canım a<3Sadece test yaptırarak öğrenebilir mişsin misin.
karantinada Türkçe çalış bu arada 0'danÇarşamba günü Dedemlere gittim, evde sadece dedem vardı. Cumartesi günü dedemin testi pozitif çıktı. Dedemlere gittiğim zaman mutfakta maskemi açmıştım. Mutfakta dedem yoktu ama. Dedemin yanına gittim yaklaştım biraz ama birbirimize pek deymedik. Bağışıklığım iyi, virüs kapmış mıyım mıdır? Yanında pozitif biriyle gezen ama negatif çıkanları da gördüm. Şu anlık hiç bir semptom göstermiyorum