Arama sonuçları: *

1. mhmtsalih

(ÇÖZÜLDÜ) Komşu Doğalgazlı Evde Soba Yakıyor. Zehirlenme Yaşadık (ÇÖZÜLDÜ)

Tamam😅 yaşın küçük münazaraya girmicem.
  2. mhmtsalih

(ÇÖZÜLDÜ) Komşu Doğalgazlı Evde Soba Yakıyor. Zehirlenme Yaşadık (ÇÖZÜLDÜ)

Eğer o evde baca girişi ve çıkışı halen aktif ise hiçbir cacık yapamazsın bilgin olsun. Baca krokisini bilmediğimiz için yoruma kapalıyım. Geçmiş olsun.
  3. mhmtsalih

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

Hocam pm at numara atacağım.
  4. mhmtsalih

Dönüş yaparım başkan
  5. mhmtsalih

Ecza deposunda çalışan bir tanıdığım var istersen kendisine sorayım Konum adana
  6. mhmtsalih

Bcaa nedir? Bcaa mı Protein Tozu mu ? Gainer alınmalı mı ?

Ezber bilgi. Pm at yardımcı olurum
  7. mhmtsalih

Bcaa nedir? Bcaa mı Protein Tozu mu ? Gainer alınmalı mı ?

Bcaa ile ilgili yorumları okuyup güldüm 😅
  8. mhmtsalih

sizce ben eşcinsel miyim?

Tedavi görebilirsin :) zor süreç olabilir ama gerçekten bu durumdan kurtulmak istiyorsan hiç zor olmayacaktır. Dayımın bu tarz hastaları vardı çoğu atlattı bu durumu sende daha fazla geç kalma hocam geçmiş olsun
  9. mhmtsalih

Protein tozu ve creatine onerisi.

Creatine 1 kg alma tarihi geçer kalan çöp olur. Protein tozu olarak değerlerine bakıp almanı öneririm. Ayrıca aromalı supp mümkünse yanaşma derim.
  10. mhmtsalih

Spor yapan ve Yemek kalorileri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi :)

Dostum hocan hocalık yapmasın onu ona söyle. Kardiyo ile yağ oranını düzgün bir beslenme ile nizami hale sokacaksın. Ardından kas kazanımı sağlayacaksın. Allah bilir hocan bölgesel yağ yakma zımbırtısıda diyebilir. Sana önerim kardiyo ile yağ oranını belli bir seviyeye yani hedefine göre...
  11. mhmtsalih

Spor yapan ve Yemek kalorileri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi :)

2 gün kardiyo 3 gün kas :) boşuna kas kütlesi için uğraşıyorsun ikisi zıt kutup.
  12. mhmtsalih

Günde Kaç Litre Su İçiyorsunuz?

Sanırım 6 su bardağı içiyorum
  13. mhmtsalih

Gerçekten işe yarayan yüz bakım peeling önerisi?

AHAHAHAHAHA Allah senide güldürsün yaaa
  14. mhmtsalih

ya öyle diyorsun hadi diyelim bir krem önerdik sana sende ballana ballana sürdün. Sonra deride yanıklar vs oldu alerjik bir durum oldu. Biz bunun vebalini nasıl çekecez heee? Bizede yazık kanka :d
  15. mhmtsalih

Hıııı anladım. Bence kesinlikle uzmana danış derim. Cildiye hassasdır her krem ilaç kullanılmaz hocam sağlıcakla.
  16. mhmtsalih

Dermatoloji uzmanına gidip muayene olabilirsin. A vitamini içerikli krem veya ilaçlar verecektir muhtemelen. Bi ara dermokozmetik krem kullanan arkadaşım vardı memnun kaldığını söylemişti. (Günde 4-5 kez soğuk su ile yüzünü yıka, ben böyle yapıyorum şükür bebek gibi tenim var:)
Top Bottom