Neler Yeni

Gerçekten işe yarayan yüz bakım peeling önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bunu haftada 3 defa kullanırken yüzümü temiz ve yumuşacık hale getiriyordu tavsiye ederim.
Nasıl kullanılıyor peki hocam ne kadar sürede nasıl etkiler gördünüz?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Duş aldıktan sonra nemli cilde yüz maskesini yapıp 15dk bekleyip yıkıyorum sonra şeker peeling iyice sürüp yıkıyorum sonrada nemlendirici jeli ile yüzüme sürüyorum yüzümdeki siyah noktalara, kirlere baya iyi gelmişti. Hatta ablamda beğendiği için kendide kullanıyordu bi sure kullanmayı bıraktım bittiği için yine anlimda lekeler çıktı almayı planlıyorum.

CemSultan01

80+ Bronze
Garniger Hyaluronik Gül Jel
Herbaderm Betasolution salisik asit
Neutregona Hyrdo Boost Yüz Temizleme Jel
Bunları da bana önerdiler. Annem yarın alcam dedi

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Zaten kullandıktan sonra yüzünüz baya temizlediğini fark ediyosunuz direkt. 2 haftadan sonra baya iyi geliyor ten rengim açılmıştı :D

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Duş aldıktan sonra nemli cilde yüz maskesini yapıp 15dk bekleyip yıkıyorum sonra şeker peeling iyice sürüp yıkıyorum sonrada nemlendirici jeli ile yüzüme sürüyorum yüzümdeki siyah noktalara, kirlere baya iyi gelmişti. Hatta ablamda beğendiği için kendide kullanıyordu bi sure kullanmayı bıraktım bittiği için yine anlimda lekeler çıktı almayı planlıyorum.
Yani bu kısım duş kısmı için günlük kullanım için değil doğru mu?

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Hıııı anladım. Bence kesinlikle uzmana danış derim. Cildiye hassasdır her krem ilaç kullanılmaz hocam sağlıcakla.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Zaten kullandıktan sonra yüzünüz baya temizlediğini fark ediyosunuz direkt. 2 haftadan sonra baya iyi geliyor ten rengim açılmıştı :D
Leke sorunum var umarım dediğiniz olur hocam. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hıııı anladım. Bence kesinlikle uzmana danış derim. Cildiye hassasdır her krem ilaç kullanılmaz hocam sağlıcakla.
Hocam uzmanlık ne durumum var klasik bir cilt bakım tavsiyesi istedim sadece ergen sivilce problemim yok ki. :uzgunpeepo:

Garniger Hyaluronik Gül Jel
Herbaderm Betasolution salisik asit
Neutregona Hyrdo Boost Yüz Temizleme Jel
Bunları da bana önerdiler. Annem yarın alcam dedi
Annen ölümcül bir karışım hazırlamış gibi.. :monkahmm:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Yani bu kısım duş kısmı için günlük kullanım için değil doğru mu?
Yok sadece nemli cilde daha iyi etki ediyor diye söyledim yüzünüzü yıkadıktan sonra günlük peelingi ve nem jelini kullanabilirsiniz. Ama tavsiyem yüz maskesini ve peelingi 3 günde bir kullanmanız zaten 3 gün yüzünüz temiz oluyor. Nem terapisini günde 1 defa kullanabilirsiniz kuru cilde bütün gün etki ediyor.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Yok sadece nemli cilde daha iyi etki ediyor diye söyledim yüzünüzü yıkadıktan sonra günlük peelingi ve nem jelini kullanabilirsiniz. Ama tavsiyem yüz maskesini ve peelingi 3 günde bir kullanmanız zaten 3 gün yüzünüz temiz oluyor. Nem terapisini günde 1 defa kullanabilirsiniz kuru cilde bütün gün etki ediyor.
Hee hiç bir şey anlamadım ama olsun. :kekw:

CemSultan01

80+ Bronze

Hocam uzmanlık ne durumum var klasik bir cilt bakım tavsiyesi istedim sadece ergen sivilce problemim yok ki. :uzgunpeepo:

Yok yav bunlar 3 tane ayrı krem bide Temizleme Jeli
Annem yarın kişisel bakım malzemelerin satıldığı bir dükkan var. Ordan fiyatı uygun olanını alcak ;D

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Yok yav bunlar 3 tane ayrı krem bide Temizleme Jeli
Annem yarın kişisel bakım malzemelerin satıldığı bir dükkan var. Ordan fiyatı uygun olanını alcak ;D
Ne kadar işe yarıyor hocam peki etkisi hakkında görüşünüz nedir?

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih

ya öyle diyorsun hadi diyelim bir krem önerdik sana sende ballana ballana sürdün. Sonra deride yanıklar vs oldu alerjik bir durum oldu. Biz bunun vebalini nasıl çekecez heee? Bizede yazık kanka :d

CemSultan01

80+ Bronze
Ne kadar işe yarıyor hocam peki etkisi hakkında görüşünüz nedir?
Valla bana da bir abla önerdi.
Umarım yüzümdeki sivilce siyah noktalar fln geçerde daha bebeksi bir 100 e sahip olurum. :D

Top Bottom