Arama sonuçları: *

1. N

Gözlüğü 1800 TL'ye aldım sizce çok mu?

Sürekli kullanıyorsanız paraya acımayacaksın. Ben titanyum çerçeve ve işbir optik camlarından en kalitelisini yaptırmıştım 3 yıl önce. Cam ve çerçeveye 6k vermiştim, çok memnunum. Sncak benim gözüm ileri derecede miyop. Yani gözlüğü çıkardığım an hemen hiçbir şey göremiyorum. O yüzden rahat bir...
  2. N

💉 Kanser Aşısı Müjdesi! Uğur Şahin: "2026 yılında sunacağız"

İyi de kanser bir çeşit değil ki! Pankreasından tut lenfine, akciğerinden tut mideye varıncaya kadar bir sürü çeşidi var. Hangi kanser türüne iyileşme sağlayacağını yazsaydı bari...
  3. N

Hiç uyumadan işe gitmek

Çocuk olduktan sonra, uykunun ne kadar lüks bir şey olduğunu öğrendim. Ben de 4’te çocuğun ağlaması ile uyandım, sonrasında uyumadım. şimdi işe gitmek için hazırlanıyorum.
  4. N

Gözlük cam fiyatları ne kadar oldu

Gözümün ilerlemesi durduğu için 2 sene önce , biraz da bütçemi zorlayarak titanyum çerçeve + işbirin en üst seviye camını yaptırmıştım. Sanırım tüm paket 8-9k civarında tutmuştu. Göz numarası büyüdükçe, maliyet artıyor tabi.
  5. N

Gözlük cam fiyatları ne kadar oldu

Bütçene göre değişir. 100₺'den başlar, 20.000 ₺ye kadar gider. Tavsiyem atasun vs gibi bir yerdense işinin ehli bir optikte yaptırmak olacaktır. Yerli üretim olan işbir optiğin ürettiği camı 3 yıldır kullanıyorum, memnunum. Bir zeiss veya nikon olmasa da konfor açısından gayet iyi. Zaten gözün...
  6. N

Lens batma ve bulanıklık sorunu

Kalp yetmezliği tedavisi için çok fazla Hastaneye gittiğim için kullanmak zorundayım.
  7. N

Lens batma ve bulanıklık sorunu

Uzun süredir gözlük kullanıyorum. Lens kullanmak istedim, oasys gayet güzel ancak takamıyorum lensi. Lens takma aparatlarından da aldım, yok yok yok. Lens o aparatta kalmıyor, lavaboya düşüyor. Gözüme kadar getirsem bu sefer gözüme o plastik parçayı yaklaştırıken istemsiz kırpıştırıyorum, lens...
  8. N

Kedi tırmaladı ne yapmam lazım ?

Kedi tırmalamalarında eğer kanama olduysa kuduz aşısı olmanız faydalıdır. Dört doz olarak belirli aralıklarla aşı olmanız gerekir. Hastaneye gittiğinizde size ilk aşıyı yapıp, diğer aşı için takvim verir doktor.
Top Bottom