Arama sonuçları: *

1. priwchu

OMUZ YIRTIGI RAPORU OKUYABİLEN

arkadaşlar saçma olucak ama bunun mealini bilen var mıdır
  2. priwchu

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

17 bro
  3. priwchu

SKOLYOZ HAKKINDA FİKRİN OLANLAR

Arkadaşlar sizce çok mu az mı ailem gitmiş bir şey anlamamışlar dediklerinden.spor yapmama engel mi fitness ile uğraşıyorum
  4. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

İstanbul efendim
  5. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

Dediğim gibi profesyonel anlamda ilerliyordum gelişi güzel antrenman yapmıyordum ki
  6. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

İnanın ki yok o kadar canımı sıkan bir durum ki.25 kg verdikten sonra psikolojik çöküş üstüne birde bunlarla uğraşıyorum.
  7. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

Abim aldım da ilgilenmediler baya baştan savdılar
  8. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

Hocam zaten ikisindede olabildiğince dik duruyorum.hastaneye gittim ilgilenmediler bir türlü 1701935515 anlıyorsanız özelden fotolar atabilirim
  9. priwchu

OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

Arkadaşlar selam.eskiden profosyonel anlamda vücut geliştirme ile uğraşıyordum.6 ay önce bıraktım ve 25 kg verdim.bu aralar yeniden başladım ancak şöyle bir durum var.bir tarafımı sıkarken bir tarafımı sıkamıyorum trapezde.ve kanat kaslarım yamuk gibi.anlayan birisi var mıdır?
  10. priwchu

Kilo verme göbek eritme

(Testo_ozan) istersen ins üzerinden yaz elimden geldiğince yardımcı olurum
  11. priwchu

SUPLEMENTLER PROTEİN TOZU

Arkadaşlar sizce alınır mı?protein tozu kullanmamda bir sorun varmı 16 yaşındayım
  12. priwchu

BOYUN FITIĞI OLMAK 16 YAŞINDA

Arkadaşlar vücut geliştirme ile ilgileniyorum (testo_ozan isteyenler bakabilir bi form analiz yemek isterim) dediğim gibi boyun fıtığı başlangıçı var dedi doktor.bunun nedeni gereksiz yere 5 6 aydır ağır çalışmam.gereksiz ağır Squatlar tükenisin ötesine gitmeler vs.vs.simdi sorum şu anlayan...
  13. priwchu

BU PROTEİN TOZU ALINIR MI?

https://ty.gl/3kruphistb Arkadaşlar alınır mı?
  14. priwchu

Preworkout kullanıyorum sıkıntısı varmı

tavsiyem abartmaman 1676299837 bu sefer ona alışırsın o olmadan idman vs.atamazsın
  15. priwchu

yaptığım şeyden sonra odaklanamıyorum

aynı yaştamısınız?
  16. priwchu

yaptığım şeyden sonra odaklanamıyorum

hocam delikanlı gibi söyleyin kaç dk sürdü?kızın tepkisi ne oldu?
  17. priwchu

Nasıl zayiflayabilirim

un tuz şeker kes pirinç falan yeme bulgur ye 3 ögün ye 5 ten sonra bir şey yeme hopp verdim 5 6 kilo
  18. priwchu

FİTNESS VE TUZUN ÖNEMİ

arkadaşlar ben gün içinde tamamen 0 tuz tüketiyorum.sizce yararlı mı zararlı mı?tüketmek gereksede ne miktarda olması lazımdır?
  19. priwchu

(beslenme)FİTNESS VE TAŞLIK

eyvallah adamım
  20. priwchu

(beslenme)FİTNESS VE TAŞLIK

arkadaşalr çok araştırdım fakat düzgün bir sonuç alamadım.hergün tüketsem 100 200 gr şeklinde sorun olur mu?
Top Bottom