Neler Yeni

Preworkout kullanıyorum sıkıntısı varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
Her gün Spor öncesi preworkout alıyorum bazen ağırlıkları arttırasım gelmiyor normalmi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam gayet normal zaten her spora gittiginiz gun agirlik arttirmaniza gerek yok, ve ben para israfi oldugunu dusunuyorum onun yerine kahve icmek veya meyve tuketmek daha karli antremandan önce.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Hocam gayet normal zaten her spora gittiginiz gun agirlik arttirmaniza gerek yok, ve ben para israfi oldugunu dusunuyorum onun yerine kahve icmek veya meyve tuketmek daha karli antremandan önce.
kahve soda çok güzel gidiyor granül kahve ile

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knkm kahve içiyordum terletiyor pre geçtim odanjer gün her gün sıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

kahve soda çok güzel gidiyor granül kahve ile
Filtre

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan

Filtre
normal süt veya su ile güzel gider

Filtre
ama granül kahve ve soda teklemesi güzel gidiyor

Keyfen

80+ Bronze
16 konu daha açsana preworkout hakkında

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Sen nasıl bir program uyguluyorsun yaş kaçtı? Geçen sana anlatmıştım sanki.
Kullanımda bir sıkıntı olmaz ama belli ağırlık artışına gelmediysen ve günlük kalori programını iyi yapamıyorsan bir mantığı yok pre kullanmanın. Yanlış hatırlamıyorsam yağ yakmak istiyordun bence kahve yeterli olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen nasıl bir program uyguluyorsun yaş kaçtı? Geçen sana anlatmıştım sanki.
Kullanımda bir sıkıntı olmaz ama belli ağırlık artışına gelmediysen ve günlük kalori programını iyi yapamıyorsan bir mantığı yok pre kullanmanın. Yanlış hatırlamıyorsam yağ yakmak istiyordun bence kahve yeterli olacaktır.
Ben ağırlık kaldırıyorum ama çok fazla değil amacım kilo vermek o yüzden enerji olsun diye prworkout kullanıyodum ama ağırlıkları hala arttıramıyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Ben ağırlık kaldırıyorum ama çok fazla değil amacım kilo vermek o yüzden enerji olsun diye prworkout kullanıyodum ama ağırlıkları hala arttıramıyorum
Ağırlık arttıracaksan kas kütlen artar. Sadece yağ yakmak istiyorsan 12-15 tekrarlı 3-4 set ideal zaten bir hareket için.

Ama sen ağırlık artsın istiyorsan yapacağın mobilite çalış. squat deadlift gibi hareketleri doğru yapmayı öğren.

Sonrasında haftada 4 gün ağırlık antrenmanı yapıyorsan 2 tanesi 3x5 maks kilo olacak. Diğer 2 gün olanda 3x10 lu olacak yapabiliyorsan 2 saniye stoplu yapacaksın. Gittiğin salonda var ise hep bir önceki antrenman gününden 2.5 kilo arttırarak gidersin. Takıldığın yerde kilo artmıyorsa 5-10 kilo düşürüp tekrar kademeli çıkmaya çalışırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
Ağırlık arttıracaksan kas kütlen artar. Sadece yağ yakmak istiyorsan 12-15 tekrarlı 3-4 set ideal zaten bir hareket için.

Ama sen ağırlık artsın istiyorsan yapacağın mobilite çalış. squat deadlift gibi hareketleri doğru yapmayı öğren.

Sonrasında haftada 4 gün ağırlık antrenmanı yapıyorsan 2 tanesi 3x5 maks kilo olacak. Diğer 2 gün olanda 3x10 lu olacak yapabiliyorsan 2 saniye stoplu yapacaksın. Gittiğin salonda var ise hep bir önceki antrenman gününden 2.5 kilo arttırarak gidersin. Takıldığın yerde kilo artmıyorsa 5-10 kilo düşürüp tekrar kademeli çıkmaya çalışırsın
Peki biley sorabilirmiyim daha geçen gün ağırlık arttırdım bu hafta hiç arttıramıyorum neden böyle oluyor

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Her gün Spor öncesi preworkout alıyorum bazen ağırlıkları arttırasım gelmiyor normalmi
tavsiyem abartmaman

bu sefer ona alışırsın o olmadan idman vs.atamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,961
Üyeler
166,660
Son üye
ALGAN