Arama sonuçları: *

1. ryangosling

Spora yeni başladım hangi ürünlerden almam gerekli

su, kıyafet, havlu, çanta alabilirsin dahasına profesyonel bi şey yapmayacaksan gerek yok. milletin bütün tozları iğneleri alıp 3-5 ayda yaptığı vücudu 1-2 yılda yaparsın. sadece bunu bil.
  2. ryangosling

Kedi tırmalaması ve kuduz hakkında bilgi

doktora git
  3. ryangosling

3 ayda 5kg nasıl verilir?

10 kilo fazlam olduğunu nasıl çıkardınız? Hamur işi, asitli şeyler, yağlı şeyler neredeyse hiç tüketmiyorum bile
  4. ryangosling

Diyorum ya kral şekerli sakız - gofret falan yemeden açlığım gitmiyor yoksa ben de yemem zaten
  5. ryangosling

Boy 180 Kilo 86 Yaş 16 Yaza kadar 5kg vermem gerek haftada 1 - 2saat masa tenisine gidiyorum Okulda ,arada futbol-basket-masa tenisi falan oynuyorum. Fakat şöyle Bi sıkıntı var ben yemeden duramıyorum. sağlıklı, sağlıksız çok şey yiyorum. Mesela kahvaltı yapıyorum 8de 10-11 gibi midem 2 gündür...
  6. ryangosling

Arkadaşım kolumu ısırdı (ciddi)

emin olmak için dedimya hastalık hastasıyım diye en ufak bi şeyde sııntı olcak zannediyorum.
  7. ryangosling

tamam da dişi geçmedi ki üstümde hırkada vardı iz de yok 1707563413 hayır
  8. ryangosling

ciddi mi? 1707563148 çocuk kuduzsa sana geçebilir
  9. ryangosling

17 1707562724 keşke :(
  10. ryangosling

Yok kral vardı da düzeldi biraz psikoloğa falan gidiyorum zaten
  11. ryangosling

Teşekkürler (ark = arkadaş kısaltması)
  12. ryangosling

Niye dalga geçiyorsunuz anlamıyorum. Zaten hastalık hastasıyım bir de dalga geçiyosunuz 1707561621 Ciddi misin?
  13. ryangosling

Salata arkadaşım
  14. ryangosling

Arkadaşla şakalaşırken gitti arkım kolumu ısırdı üstümde polarlı hırka vardı kolumda falan da iz yok. kuduz olma ihtimalim var mı? 8. Sınıfta tetanoz olmamış, kedisi var(Harbi ciddi)
  15. ryangosling

Psikoloğa gidenler cevaplayabilir mi ?

AynıI şeyler için ben gittim büyük ihtimal telkin(hipnoz tarzı bi şey) yapacak. Bence az da olsa gitmen gerek (min 5-6 seans) kendini daha iyi hissediyorsun. Seans ücreti ben hastanedekine 850,pedagoğa (çocuk ve ergene bakan) 1000 verdim ablam da özel psikoloğa 1500 veriyor. (Sakarya)
  16. ryangosling

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

AMa neredeyse 1 aydır hiç rüyalanmadım yoksa sıkıntı uook
  17. ryangosling

Yok kral zaten baya bi düzeldim başa göre sadece bi bu olay kaldı bi de bişey daha var ama onunda çözümünü hallettim bi tek uygulaması kaldı :)
  18. ryangosling

Yani cinsel ilişkiyede mast.ada hiç bulaşnadın mı 2 yıl 1704648727 Ama hala cevabı bulamadık
  19. ryangosling

Klavyeye
  20. ryangosling

Bahsetmedim maalesef ve sonraki seansta 2 hafta sonra bu 2 hafta içerisinde yapabilecegim bişey yok mu 1704645198 Kral hic mi fikrin yok ya
Top Bottom