Neler Yeni

Arkadaşım kolumu ısırdı (ciddi)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşla şakalaşırken gitti arkım kolumu ısırdı üstümde polarlı hırka vardı kolumda falan da iz yok. kuduz olma ihtimalim var mı? 8. Sınıfta tetanoz olmamış, kedisi var(Harbi ciddi)
Kanak seni biz kurtadam akademisine kaydedelim orda kendi türünden olanlarla konuşursun
yahu sence böyle bir şey mümkünmü arkadaşın yada kedisi kuduz olsa şimdiye kadar yaşayamazlardı

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
az önce börek yiodum sonra yanlışlıkla parmağımı tüm gücümle serçe parmağımı ısırdı 1 saniye içinde o kadar sinirlendim ki gerçek anlamda kriz geçirdim anneannem böreği fırlattım börek patladı tüm mutfak portakal oldu odaya kaçtım babam işte.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Niye dalga geçiyorsunuz anlamıyorum. Zaten hastalık hastasıyım bir de dalga geçiyosunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi misin?
Sen kuduzdan değil ama bu yüzden öleersin. Anksiyete krizi falan da başlamıştır kesin.

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşla şakalaşırken gitti arkım kolumu ısırdı üstümde polarlı hırka vardı kolumda falan da iz yok. kuduz olma ihtimalim var mı? 8. Sınıfta tetanoz olmamış, kedisi var(Harbi ciddi)
Olm forumda ne işin var git doktara AAAAAAA .

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
ege erdem demirelli
Acil vedalas sevdiklerinle yarin aksama dogru yavas yavas agzindan kopukler gelecek dolunaya kadar kurt adama donuseceksin. Tam dolunay gunu artik kendini kaybedeceksin.

NespaY

80+ Silver
Dostum kan yoksa iz yoksa ne olmasını bekliyorsun şey sorusu gibi olmuş bu aynı yatakta uyursak hiç bir şey yapmadan hamile kalır mıyım reis yaşın kaç

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
ege erdem demirelli
Dostum kan yoksa iz yoksa ne olmasını bekliyorsun şey sorusu gibi olmuş bu aynı yatakta uyursak hiç bir şey yapmadan hamile kalır mıyım reis yaşın kaç
Hamileyken soda ictim cocugum erir mi?

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
KANKA ÇOCUK TÜRKSE SORUN YOK ÖZÜNE DÖNÜYORSUN
ce9d74611a03a98e79268867b625b350.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.