Arama sonuçları: *

• Users: sa9a
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sa9a

Jilet kullanımına bağlı sivilce oluşumu

ben bunun çözümünü ucuz yoldan buldum isteyen de deneyebilir; jilet veya usturayla tıraştan sonra yüzünüze buz tutuyorsunuz. hem şişkinliği hem de sonradan oluşacak sivilceleri önlüyor, ayrıca aşırı rahatlatıyor. tabi losyonu kremi falan da vardır ama hiç kullanmadığımdan bir şey diyemeyeceğim.
  2. sa9a

Polis olmak için covid aşısı şart mı?

Geçen yıl Kasım ayında halam entübe edildi ve 2 gün içinde de vefat etti. Can çekişen insan görmüş olmaman insanların ölmediği veya acı çekmediği anlamına gelmiyor. Zaten sırf sen ve senin gibiler yüzünden bu pandemi olayı uzadıkça uzadı. Böyle hassas konularda aklınızı biraz başınıza toplayıp...
  3. sa9a

Kız kardeşim tuvalet kağıdı yiyor

Kardeşim yapacağın tek şey uzun uzadıya karşına alıp konuşmak olur. Neden yaptığını detaylıca öğren, yapmaması için çözüm üret ve önlem al. Durum devam ederse tehdit et ki yapmaması için teşvik olsun. Güveninin kırılması sağlığına etki etmesinden daha vahim olamaz herhalde. Eğer baş edemiyorsan...
  4. sa9a

Sahurda yemek yedim az uzanayım derken ezan okunmuş su içmedim

Her yorumda kafamda bass boosted 'BRUH' sesi çınladı, sabahın köründe bu ne saçma muhabbet birader ya.
  5. sa9a

Ramazanda nasıl kilo veririm

spor salonları genelde geç kapatır ramazan ayında. iş-ev-spor salonu arası mesafe uzaksa iftarını spor salonunda da yapabilirsin ben öyle yapacağım bu akşam, geçen sene de aynısını yapmıştım. ya da mesafe ve zaman sorunun yoksa yemek ye 1 saat aradan sonra sporunu yap. o ara zaten yoldayken...
Top Bottom