Polis olmak için covid aşısı şart mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Koyun Shaun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,373
Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?

virüse tapmak?

En iyisi sirkedir hem kıyafetinizi de yumuşatır 1 kapak sadece solgun kalmaz ve öldürür.
Sadece elma sirkesi kullanın yoksa sonuçlardan meshul değilim🤣
Aşıyı polis olmak için değil pandemiyi durdurmak için olmalıyız

En iyisi sirkedir hem kıyafetinizi de yumuşatır 1 kapak sadece solgun kalmaz ve öldürür.
Sadece elma sirkesi kullanın yoksa sonuçlardan meshul değilim🤣
Aşıyı polis olmak için değil pandemiyi durdurmak için olmalıyız
Aşıyı polis olmak için değil pandemiyi durdurmak için olmalıyız son söz:cool:

Ben ortada can çekişip ölen insan görmüyorum da soruya cevap verseniz yeterdi

Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
Aşı olup olmamak senin tercihin kimse seni zorlayamaz. Memur şimdi halkla daha çok birebir kalıyor herkesin ailesi var kendi için değil ailesini korumayı düşündüğü için aşı olanlarda oluyor.

Aşı olup olmamak senin tercihin kimse seni zorlayamaz. Memur şimdi halkla daha çok birebir kalıyor herkesin ailesi var kendi için değil ailesini korumayı düşündüğü için aşı olanlarda oluyor.
Yani zorla polisten çıkaramazlar demi

Sadece soruya cevap istiyorsanız 'virüse tapmadığım için" gibi bir ibare kullanmamalısınız. Sizin görmemeniz, ölen ya da hastalanan insanların olmadığına kanıt değil.

Screenshot_20220613-085849_Samsung Internet.jpg

2021 yılının Kasım Ayın da böyle bir gerekli evrak istemişler fakat şuanda durum nedir bilmiyorum.
Doğru ve net bilgiyi bulunduğun İl Emniyet Müdürlüğün'den öğrenebilirsin.

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

Geçen yıl Kasım ayında halam entübe edildi ve 2 gün içinde de vefat etti. Can çekişen insan görmüş olmaman insanların ölmediği veya acı çekmediği anlamına gelmiyor. Zaten sırf sen ve senin gibiler yüzünden bu pandemi olayı uzadıkça uzadı. Böyle hassas konularda aklınızı biraz başınıza toplayıp öyle yorum yapın mümkünse.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,693
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri