Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,373
Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
Sabah akşam maske takıp evde bile birbirine maske takıp, takmayanları aşağılayıp ve her gün dezanfektan sürenlervirüse tapmak?
Aşıyı polis olmak için değil pandemiyi durdurmak için olmalıyız son sözEn iyisi sirkedir hem kıyafetinizi de yumuşatır 1 kapak sadece solgun kalmaz ve öldürür.
Sadece elma sirkesi kullanın yoksa sonuçlardan meshul değilim
Aşıyı polis olmak için değil pandemiyi durdurmak için olmalıyız
Aşı olup olmamak senin tercihin kimse seni zorlayamaz. Memur şimdi halkla daha çok birebir kalıyor herkesin ailesi var kendi için değil ailesini korumayı düşündüğü için aşı olanlarda oluyor.Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
Yani zorla polisten çıkaramazlar demiAşı olup olmamak senin tercihin kimse seni zorlayamaz. Memur şimdi halkla daha çok birebir kalıyor herkesin ailesi var kendi için değil ailesini korumayı düşündüğü için aşı olanlarda oluyor.
Öyle bir şey mümkün değil kardeşim bende memurum. Kim sokuyor bunları aklınıza?Yani zorla polisten çıkaramazlar demi
Sadece soruya cevap istiyorsanız 'virüse tapmadığım için" gibi bir ibare kullanmamalısınız. Sizin görmemeniz, ölen ya da hastalanan insanların olmadığına kanıt değil.Ben ortada can çekişip ölen insan görmüyorum da soruya cevap verseniz yeterdi
Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
Geçen yıl Kasım ayında halam entübe edildi ve 2 gün içinde de vefat etti. Can çekişen insan görmüş olmaman insanların ölmediği veya acı çekmediği anlamına gelmiyor. Zaten sırf sen ve senin gibiler yüzünden bu pandemi olayı uzadıkça uzadı. Böyle hassas konularda aklınızı biraz başınıza toplayıp öyle yorum yapın mümkünse.Ben ortada can çekişip ölen insan görmüyorum da soruya cevap verseniz yeterdi