Ceset görünce bayılmıyorum. Suçluları vururkende onların kötü olduğunu bildiğim için vicdanım sızlamaz yani hazırımPolis ol bakalım da o insanlar gerçekten ölüyor mu ölmüyor mu gözünle görünce anlarsın. Cesetleri görünce bayılır mısın artık orasını bilemeyiz.
Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
Çıldırcam raporluyorum görülmüyor.Ben ortada can çekişip ölen insan görmüyorum da soruya cevap verseniz yeterdi
Mevzuya bak. Çevremde covid yüzünden vefat eden veya ciddi hasta olan insanlar var. Sen yaşamadın diye yok mu sayalım hastalığı Sen boşver polis olmaBen ortada can çekişip ölen insan görmüyorum da soruya cevap verseniz yeterdi
Virüse tapmadığım gibi aşıda olmadım testte yaptırmadım. Düzeni kaldırıyorlar tekrar. Şuan polis olmak için aşı istiyorlar mı?
devirler konumlara göre farklıdır dolayısıyla peygamberlerin imkanlarıda farklıdır.2019'dan öncede hastalanıp ölen insanlar vardı. Sorgulamak yerine koşulsuz inanıp kaderine mahkum kalmak benim kitabımda yazmıyor. Size peygamber dönemlerini taş evlerde yaşayan insanların olduğunu öğreten sahte derslere de inanmıyorum. Zülkarneyn, yecüc ve mecüc ırkını tek el işaretiyle yapmış olamaz. Mantıklı düşünecek olursak geçmişin teknolojisi daha güçlü. Bana *****, *****, cahil veya diğer şeyleri diyebilirsiniz.
Bu cümleleri kurduğuna inanamıyorum.Size peygamber dönemlerini taş evlerde yaşayan insanların olduğunu öğreten sahte derslere de inanmıyorum. Zülkarneyn, yecüc ve mecüc ırkını tek el işaretiyle yapmış olamaz.
Birincisi maske = Covid-19 değildir, maskenin amacı dışarıdan zararlı mikroorganizmaların girmesini engellemektir ve hijyenik bir ortam oluşturmaktır.Sabah akşam maske takıp evde bile birbirine maske takıp, takmayanları aşağılayıp ve her gün dezanfektan sürenler
ne kadar ergen bir insansın allahım yarabbim tıp fakğltesi okuyorum virüsü tapmak demen alanen cahillik ve bu ülkede bir zihniyete hizmet etmenden kaynaklanıyor nerede bilim ve gerçek arsa ya kaçarsınız ya komplo teorisi üretirsiniz zaten çok fazla acı çeken insan oldu başına gelseydi anlardınCeset görünce bayılmıyorum. Suçluları vururkende onların kötü olduğunu bildiğim için vicdanım sızlamaz yani hazırım
Yapmayın etmeyin demenin hiçbir anlamı yok bu tarz kafalara çünkü garanti ederim düşüncesini değiştirmeyecek. Onun için görmezden gelmek en iyisi.Hayır Sanmıyorum. Ve Soru başındaki Uslubunuz Hoş değil, Mesela bizim Komşumuz Doktor(Filyasyon Denenden) 9 10 dan Aşağı Gelmiyordu 1-2 yıl öncesine kadar.
Ayrıca Forumumuzda Bazı Doktor ve Doktor Adayları var. Yapmayın Etmeyin.
Ayrıca sanmıyorum bu konu ile alakalı genelgelerin yüzde %90'ı kaldırıldı ztn.