Arama sonuçları: *

1. swindler

Kedi çok pis yardım edermisiniz

1.5 yıldır ilaçmı kullanıyor kedi çok zor olmuyormu
  2. swindler

Hacı kuruduğu için tüğlerine yapisik yıkamadan çıkmıyor.
  3. swindler

Bide kediyi duşa sokmam sağlıksız mı? Bu pamukla olan seyi yapmadan once bikez daha mı duşa soksam çok pislendi cunku
  4. swindler

Neden yapmayayım?
  5. swindler

Hacı param yok zaten bi aşılarını yaptırdım alel acele 1250 lira tuttu ondan sonra devlete goturdum ilaçlarini falan verdiler işte. Dedim ishali var hasta cart curt. Ama ishali olmasi cok problem değil ilaç kullanıyor çünkü onun için ama aşırı pis yani bu nası kedi. Kedi dediğin az temiz olur...
  6. swindler

Evet 1730652330 Ya ishal tamamda kendini temizlemiyor aşırı pis yani zaten çok kokuyordu odası şimdi kendiside rezalet kokuyor.
  7. swindler

Aşilari 2 hafta once yaptirdim ve baska bi veterinere gostermek gibi bi sansim yok devlet hastanesine goturdum zaten
  8. swindler

İshal zaten veterinere goturdum bi ilac kullaniyor suana kadar gecmesi lazimdi bence
  9. swindler

Beyler eve sokaktan yavru kedi getirdim annesi ölmüştü bunun 2 haftadır evde bakiyorum aşılarını falan yaptirdim yemini güzel bi markadan aldım kum kabı falan herşeyi tam. Ama kedi aşırı pis yani arka tarafı kaka içinde dolaşıyor. Kakasını kuma yapınca bacaklarina falan bulasiyor sonra kum...
  10. swindler

Yavru kedimin karnı şişkin normalmidir?

Aşılarini yaptirdim işte geçmesi gerekmezmiydi parazitten olsa 1729959129
  11. swindler

Yavru kedimin karnı şişkin normalmidir?

Beyler sokaktan bi yavru kedi aldım aşılarını filan yaptırdım ama hasta. Ishal, burun tıkanıklığı, öksürme gibi şeyleri var. Bunlar değil şuanki konum ama, bunun karnı biraz şiskin bugün banyo yaptırdım tüyleri islaninca daha fazla belli oldu baya gobekli bisey bu normalmidir?
  12. swindler

Masturbasyon sonrası göğüs ağrısı nasıl geçer

Dinlenin bir miktar.
  13. swindler

İstirahat sonrası geçer diye düşünüyorum bundan sonra fazla coşkulu yapmayın ve bence bir süre ara verin derim
  14. swindler

Hocam çok yakışıklısınız
  15. swindler

Mastürbasyondan kaynaklı olduğunu nasıl anladın incittinmi yaparken
  16. swindler

Evdeki imkanlarla yağlarımdan kurtulmak istiyorum

Abur cuburu tamamen kes ve yağ oranını internetteki bir siteden ölç (göbek deliğinin üstünden ve elmacık kemiğinden) yemene kesinlikle dikkat et ve alt bölgem başım ağrıyor diye antrenmanı kesme
  17. swindler

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Yok işte kendin doğrulamış olursun sorunun olup olmadığını sokakta yürürken konuşulduğunu duyarsan git ellerini omuzlarına at sende konuş dayak yersen psikoloğa gidersin
  18. swindler

Şizofren miyim büyük bir oyunun içinde miyim?

Hocam bianda konuşanların yanına git sende konuşmaya başla harbiden ne ******** adammış falan de
  19. swindler

Sivilce ve yüze iyi gelen ilaç yada herhangi bir şey

bendede vardı bir ara kantaron yağı sürerek bir miktar geçirmiştim sende deneyebilirsin bir peçeteye döküp yüzüne yay 1632230264 hem doğal bir şey herhangi bir yan etkisi yok
  20. swindler

Tek dikişte sade maden suyu içmek zararlı mı?

zararı olabilir boğazını tahriş edebilir normal içmeni tavsiye ederim:)
Top Bottom