takipteyimÇok sivilcem yok ama çokta az değil, sivilce izlerim var nasıl düzeltebilirim yüzümün prüzsüz olması için
bendede vardı bir ara kantaron yağı sürerek bir miktar geçirmiştim sende deneyebilirsin bir peçeteye döküp yüzüne yayÇok sivilcem yok ama çokta az değil, sivilce izlerim var nasıl düzeltebilirim yüzümün prüzsüz olması için
hem doğal bir şey herhangi bir yan etkisi yokbendede vardı bir ara kantaron yağı sürerek bir miktar geçirmiştim sende deneyebilirsin bir peçeteye döküp yüzüne yay
doğru kullanımda 6 aya geçiriyor ama haberini olsun çok fazla yan etkileri var.burun kanaması yüzde aşırı kuruluk vs.bazen hapşurunca bile burnunuzdan kan gelebiliyor ayrıca en büyük yan etkilerinden biride kemik gelişiminizi durduruyor.Yani boyunuz vs uzamıyor ve daha çok şeyleri var aklıma gelenleri yazdım.DOKTOR A GİTMEDEN HİÇBİR İLACI KULLANMAYINIZ!!!İmex diye bir krem vardı 15 sene önce felan kullanmıştım az bir süre. İçerisinde az miktarda fondotende bulunuyordu ve etkiliydi. Cilt rengin beyazsa tavsiye edebilirim hala satılıyorsa. Ayrıca sadece krem vs. yetmez beslenmede akne ve sivilcelere etki eden önemli bir faktör. Tamamen bir kaç senede kurtulmak istiyorsan doktor eşliğinde yeşil reçeteyle verilen roaccutane kullanabilirsin, yan etkilerine katlanırım diyorsan..
Herkese iyi gelen ürünler farklıdır. Bir cildiyeye gitmeni öneririm .Çok sivilcem yok ama çokta az değil, sivilce izlerim var nasıl düzeltebilirim yüzümün prüzsüz olması için
anladım teşekkürler, yaşadığım yerde pek önem verilmediği için eğitim veya sağlına uzak bi yere gitmek üşendiriyor gibi bir şey fakat herkes doktor demiş mecburi olarak doktora gideceğimben 8 ay boyunca 4 5 ilaç kullandım ama sana öneremem önerileride dikkate alma.Doktor sana şunu al demedikçe ilaçta alma her ne kadar sivilce ilacı olarak herhangi bir ilaç veya krem alsanda ters etkileri olabilir tahriş yanma vs .o yüzden doktorlara başvurmadan asla almayın.
sivilce izleri 6 -12 ay arasında tekrar çıkmazsa gidiyor bazı yardmcı kremler var 6 aya gidecekse 4,5 5 aya gitmesini sağlıyoırsivilce izleri gitmez kendi kendine krem de kullansan o izler kalır
Sivilce izleri için la roche posay effaclar duo daha etkili olur ama cleocin T sivilceyi çıkartırken iz bırakmıyor effaclar duo ise sivilce izi içindir.