Arama sonuçları: *

• Users: wh1te
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. wh1te

creatine önerisi lazım

ssn güzel marka trendyolda satılan markalara vs bulaşma yeter creatin için çok üst markalar haricinde içerik aynı çünkü
  2. wh1te

800 lira bütçeye Protein Tozu tavsiyesi

tuhaf ben protein tozu hariç bi çok ürününü kullandım memnundum tadı da güzeldi etkisi de öyle en azından fiyatına göre özellikle gainer tavsiye edebilirim hatta ssn iyi markadır çünkü türk markalar arasında en iyisi bana kalırsa
  3. wh1te

boy kilo kaç eğer zayıfsan bence içinde protein oranı da yüksek olan bir gainer al
  4. wh1te

ssn ürünü kullandınız mı daha önce
  5. wh1te

Suplement tavsiyesi verirmisiniz

o kadar derin kalori hesabı yapıyor musunuz bence yüksek bir kalori değil ama
  6. wh1te

Suplement tavsiyesi verirmisiniz

kilo vermek için supplementlere başvurmaya bence pek gerek yok hele ki yeni başladıysanız L-Carnitine alabilirsin ama sana kesinlikle yararını görürsün şu kadar kilo verirsin gibi şeyler söylemem maalesef enerji içinde preworkout alabilirsin preworkout un yararını görürsün ama cidden enerhi verir
  7. wh1te

Çok mu yağlıyım beyler?

gözle karar vermek doğru olmaz ama bence o civarlarda çıkar
  8. wh1te

Çok mu yağlıyım beyler?

çok yağlısın kanka
  9. wh1te

Bu yanağımda ki şiş mi başka bişey mi ?

ıııı biz nerden bilelim bunu anladım
  10. wh1te

.

niye kızgın attın ki bende yalnızım belki arkadaş oluruz diye yazmıştım :/
  11. wh1te

.

kankam yanlış anlama beni ama cidden bunu forumda anlatacak kadar yalnız mısın
  12. wh1te

Boynum öne eğilince sol göğüsümün altı ağrıyor ?

tuhaf durum cidden :D
  13. wh1te

Boynum öne eğilince sol göğüsümün altı ağrıyor ?

bi doktora mı gitsen acaba
  14. wh1te

Euthyrox 100mcg ne ilacı ?

normal tiroid fonksiyonu olan hastalarda iyi huylu guatrı tedavi etmek için,cerrahi sonrasında guatrın nüksetmesini önlemek için,tiroid bezi yeteri kadar çalışmadığında, doğal tiroid hormonlarının işlevini yerine getirmek için kullanılır
  15. wh1te

Tarihi bir gün geçmiş a101 çiğköftesi yenir mi

yenir yiyecekler son kullanım tarihi geçtiği anda bozulmaz sadece o tarihten önce tüketilmesi TAVSİYE edilir uyup uymamak sana kalmış yani ben olsam yerdim
Top Bottom