Neler Yeni

Suplement tavsiyesi verirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
Amacım kilo vermek yağ kaybı ve bunun için 40dk yürüyüş Ve ağırlık çalışıyorum haliyle cardio sonrası halim kalmıyor.Bana kilo yağlanma yapmıcak bir şey önerir misiniz spordan 1 saat önce çiğ badem leblebi yanında kahve içiyorum pek yaramıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray K.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanım
Ben spor öncesi yulaf ezmesi, şekersiz, katkısız fıstık ezmesi, keçi boynuzu pekmezi ve laktozsuz süt ile içine bazen 1-2 ceviz içi ekliyorum.gayet iyi enerji veriyor. Veya suplement olarak prework'u araştırabilirsiniz

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
kilo vermek için supplementlere başvurmaya bence pek gerek yok hele ki yeni başladıysanız L-Carnitine alabilirsin ama sana kesinlikle yararını görürsün şu kadar kilo verirsin gibi şeyler söylemem maalesef enerji içinde preworkout alabilirsin preworkout un yararını görürsün ama cidden enerhi verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben spor öncesi yulaf ezmesi, şekersiz, katkısız fıstık ezmesi, keçi boynuzu pekmezi ve laktozsuz süt ile içine bazen 1-2 ceviz içi ekliyorum.gayet iyi enerji veriyor. Veya suplement olarak prework'u araştırabilirsiniz
Kilo verirkenmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilo vermek için supplementlere başvurmaya bence pek gerek yok hele ki yeni başladıysanız L-Carnitine alabilirsin ama sana kesinlikle yararını görürsün şu kadar kilo verirsin gibi şeyler söylemem maalesef enerji içinde preworkout alabilirsin preworkout un yararını görürsün ama cidden enerhi verir
Prelerin kalorisi 70miş

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Preworkout kullanırsan iyi olur. Diğerleri şu aşamada çokta gerekli değil. Paran varsa o ayrı tabi.

whisper snow

80+ Silver
Eğer amacınız yağ yakmak ise supplement alımı gereksiz olacaktır. yağ yakmada kalori açığı ,ağırlık antrenmanı ve cardio üç önemli kavramdır. Buradan günlük kalori ihtiyacınızı bulup düşük bir kalori açığıyla (mesela 300 kalori) diyete başlamanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Besin olarak ise glisemik endeksi düşük besinleri tüketmenizi tavsiye ederim. Örneğin; Yulaf, tam buğday ekmeği, esmer pirinç, bulgur, tam buğdaylı makarna, salata, meyve, çiğ kuruyemişler vb.

Top Bottom