Arama sonuçları: *

1. zapkinus

Dişçi Masrafı Kaç K Tutar

dis tasi temizligini devletten bedavaya yaptir.
  2. zapkinus

Beyne öleceğimizi inandırırsak ölür müyüz

hayir, olduremezsin.
  3. zapkinus

Yakın Zamanda Göz Çizdiren varmı?

aynen oyle. hicbir goz doktoru gozunu cizdirmiyor. hepsi gozluklu.
  4. zapkinus

Sabah uyuyup gece uyumamak zararlı mı?

dostum melatonin hormonunun ne oldugunu arastirmalisin
  5. zapkinus

Konuşurken ıı demek ve duraklamak kekemelik belirtisi mi?

hayir hocam. ek olarak su konuyu ve attigim ses kayitlarini dinleyebilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/diksiyon-dersini-kursla-mi-almak-yoksa-yt-uezerindeki-egitimleri-denemek-mi.911468/
  6. zapkinus

Eşcinsellik, Freud, Oedipus Karmaşası

dostum oncelikle canerin ne yaptigi ettigi yine benim ile baglantili degil. ek olarak ben homofobik olanlara insan degilsiniz dedim, su uye homofobik su uye homofobik degil demedim. eger kendine homofobik sifatini ekleyebiliyorsan evet, sana diyorum. ama eger eklemiyorsan o sifati sana...
  7. zapkinus

oncelikle bak dostum ben caneri bilemem, kendi adima konusayim cunku su an canerden ziyade bana saldirdiginin farkinda degilsin. ben bagirip cagirip geyim falan demiyorum, degilim zaten. ekstra olarak bir insan kendini erkek ya da kadin kalibina koymuyorsa bu illa o kisinin cinselligini ulu...
  8. zapkinus

manyak misin arkadasim heteroseksuel bir erkegim, lgbt'yi de desteklemiyorum ama homofobiklik insanlik degildir onu diyorum. nedir sana batan?
  9. zapkinus

bir şeyleri öğrenmen, kendini tanıman, gelişmen güzel şeyler caner; adına sevindim. homofobik kimseler (kimseler diyorum çünkü insan insana saygı gösteren bir canlıdır, sevgi gösteren bir canlıdır, bir gruba nefretle bakanlar yani homofobikler insani davranışlar sergilemediğinden gözümde insan...
  10. zapkinus

Elim Kırılmış Olabilir Mi?

hocam ben kurtce dis hekimligi okuyorum ama 😎
  11. zapkinus

Elim Kırılmış Olabilir Mi?

hocam kirilmis olmasi imkansiz. yerinden cikmis da olamaz. incinmistir orasi sadece. buz falan koy, doktora kesinlikle gorun. zamanla iyilesecegini dusunuyorum.
  12. zapkinus

MR sonucundan anlayan var mı?

ben nerden anlayayim la :D
  13. zapkinus

Aranızda konuşma bozukluğu problemi yaşayan var mı?

dostum bu durum o anki özgüven eksikliğinden mi oluyor yoksa tam konuşacakken dilin mi tutuluyor
  14. zapkinus

Aranızda konuşma bozukluğu problemi yaşayan var mı?

nasıl bir bozukluk hocam? kelimeleri tam çıkaramamak mı, yutmak mı?
  15. zapkinus

📍 Türkiye Bir Alanda Dünya Birincisi Oldu!

ben hocam ben... gunde bir paket uzun parlament ile ben...
  16. zapkinus

Sizce kaç kilo almış olabilirim?

ben 100 kiloyum senden daha zayıf gorunuyorum
  17. zapkinus

diş beyazlatma jeli önerisi lazım

bu tur urunler kullanma hocam dis sagligina cok zararli sen disini temiz tutsan bile sari kalmasi normal bir sey, ben dis hekimligi okuyorum benimki de sari :D
  18. zapkinus

Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

bilmem yapsak mı
  19. zapkinus

Kilo vermek için iradem yetmiyor

Miden esnek olduğundan dolayı normalden çok yediğinde miden esneyerek genişler. Normalden daha az beslendiğindeyse miden tembelleşir, daha az gevşer ve daha az yiyecekle doyma hissine ulaşırsın. Kilo vermek başta zor olsa da bir haftaya yakın bir süre az yiyecek ile beslenince sonrasında hem...
Top Bottom